Pusulanız Nokia Lumia 920

1dk okuma

Windows 8 işletim sistemli yeni Nokia Lumia 920 navigasyon özelliğiyle göz dolduruyor.

Haberin Devamı

Nokia Lumia 920'nin özellikle navigasyon özelliği, büyük şehirlerde yaşayanlar kadar, hiç bilmediği coğrafyalara seyahat etmeyi seven maceracıların da sağ kolu olacak. Nokia Lumia 920'deki Nokia Haritalar (Nokia Maps) uygulaması, fonksiyonel çevrimdışı haritaları ve gelişmiş GPS navigasyon özellikleriyle ön plana çıkıyor. Nokia Lumia 920 ücretsiz navigasyonlu çevrimdışı harita desteği, günlük yolculuk ve yerel trafik raporları ile artırılmış gerçekliği keşfetmek için Nokia Bilen Göz gibi özelliklerle birlikte geliyor.

  

Ayrıca Nokia Sürüş (Nokia Drive) uygulaması da tüm Nokia Lumia telefonlarda ücretsiz olarak bulunuyor. Sorunsuz bir sürüş keyfi için tek yapılması gereken Nokia Sürüş'ü yüklemek. En sık gidilen yerlerin işaretlenmesiyle bu uygulama kişiselleştirilebiliyor ve  veri bağlantısının olmadığı  bölgelerde bile sürücüler yollarını rahatlıkla buluyor.

Nokia yolunu kaybedenleri de düşündü ve Nokia Bilen Göz uygulamasını geliştirdi. Bu heyecan verici yeni uygulama, telefonun kamerası aracılığıyla ekrana yakınlarda neler olduğunu yansıtıyor. Bir restoran, sinema, alışveriş merkezi aranıyorsa, treni yakalamak ya da sergiye yetişmek gerekiyorsa, Lumia 920'nin Bilen Göz özelliği hayat kurtarıcı olabiliyor.

Haberin Devamı

Nokia Lumia 920'yi özel kılan bir diğer navigasyon özelliği ise Nokia Transport. Bu uygulama sayesinde gitmek istenen yeri girmek yetiyor. Toplu taşıma araçları ile de navigasyon Nokia Transport'la artık çok kolay. Ayrıca araç değiştirmek gerekiyorsa bunu nerede ve ne zaman yapmak gerektiği adım adım anlatılıyor.

Nokia Lumia 920 hayatı çok kolaylaştırıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası: