Doğa Koleji’ne yeni CEO

1dk okuma

Türkiye genelindeki kampuslarında eğitim veren Doğa Koleji’nde Uğur Gazanker’den boşalan CEO koltuğuna Bünyamin Çelikten geçti. Çelikten, “İstikrarlı ve dengeli bir şekilde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz şubat ayında görevinden ayrılan Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker’in yerine geçen isim belli oldu. Bünyamin Çelikten kurumun yeni CEO’su olarak göreve başladı. Çelikten, eylül ayında 12 yeni kampusun eğitim-öğretim hayatına başlayacağını açıkladı. İkinci dönemden bu yana birçok başarıya imza attıklarını belirten Çelikten, “10 kampus, 70 bin öğrenci ve 6.500 öğretmenimizle Türkiye’nin en büyük kolejiyiz. Artık dengeli ve istikrarlı büyümek istiyoruz” dedi.

Kurumun ilerleyen dönemde var olan kalite seviyesiyle yetinmeyerek daha ileriye gitmeyi hedefleyen bir süreç içerisinde olduğunu söyleyen Bünyamin Çelikten, “Öğrencilerimize eğitim verirken hiç şüphesiz ki eğitim kadromuz ve sonrasında velilerimizin de mutluluğunu çok önemsiyoruz. Memnuniyet çalışmalarımız, Ar-Ge ekiplerimizin yaptığı araştırmalar ve insan kaynakları yatırımlarımızla eğitim sektörünün en önemli kurumlarından olmaya devam edeceğiz” diyerek hedeflerini açıkladı.

2002’den itibaren Doğa’da
Bünyamin Çelikten 1978’de Kütahya’da doğdu. Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü tamamladıktan sonra eğitim yönetiminde yüksek lisans yaptı. 2002’de yolu Doğa Koleji’yle kesişen Çelikten, çeşitli departmanlarda görev aldı. 2010-2015 yılları arasında genel müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Bünyamin Çelikten 20 Şubat’ta ise Doğa Koleji CEO’su olarak atandı.

Haberle ilgili daha fazlası: