Magazin 24 Saat- 25.09.2018

1dk okuma

...

Haberin Devamı

RIHANNA’DAN TÜRK HAYRANLARINA JEST 

Instagram’daki takipçi sayısı 65 milyonu bulan Rihanna, Türk hayranlarına jest yaptı. Türk hayranlarından İdil, Çağla, Sefa, Pınar, Eda ve Hümeyra’yı takibe aldı. Rihanna sosyal medya üzerinden hayranlarıyla sık sık iletişime geçiyor. 

İŞTE TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL KIZI 

2018 Türkiye Güzeli belli oldu. 20 adayın finale kaldığı yarışmada birinci 19 yaşındaki Şevval Şahin oldu. Tara Madelein De Vries ikinci; Roda Irmak Kalkan üçüncü seçildi. 

BİRCE AKALAY İSYAN ETTİ 

Kadıköy Koşuyolu’nda oturan oyuncu Birce Akalay, Instagram’da isyan mesajı yayınladı: “Burası yerleşim yeri. Koşuyolu’nda açılan sekizinci sınıf meyhanelerden ve içmeyi bilmeyen müşterilerden şikâyetçiyim…” 

“ALACAĞIM AMA SESİ KORKUTUYOR”

 Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy’deki bir otomobil galerisindeydi. 600 bin euro’luk (yaklaşık 4.4 milyon lira) bir otomobil hakkında bilgi alırken objektife takılan Avşar, aracı beğendiğini ama ses konusunda tereddüt yaşadığını söyledi. 

AJDA’NIN TATİL FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU 

Haberin Devamı

Uzun ve yorucu konser maratonunu tamamlayan Ajda Pekkan, tatile çıktı. Ajda Pekkan, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaşarak altına “Şimdi tatil” notunu düştü.

 

Haberle ilgili daha fazlası: