Gündem 24 Saat 12.07.2018

1dk okuma

...

Haberin Devamı

“7 ŞUBAT MİT KUMPASI” SORUŞTURMASINDA GÖZALTI 

FETÖ'nün, 7 Şubat MİT kumpasına yönelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlattığı soruşturma kapsamında, içlerinde gazeteciler ve avukatların da olduğu 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

DİYANET KURBANLIK FİYATLARINI AÇIKLADI  

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2018 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 850, yurt dışında 625 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Kurban Bayramı 20 Ağustos’ta başlayacak. 

YARGITAY “TAKILAR KADINA AİTTİR” DEDİ

Düğünde takılan ziynet eşyaları ve takı paralarının boşandıktan sonra kime ait olacağı konusundaki tartışma ortak içtihat oluşturularak çözümlendi. Yargıtay takıların kadına ait sayıldığını belirtti. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı’nın yeni dönemde Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanabileceğini belirterek, “Bunun hiçbir manisi yok” dedi. Erdoğan, Silahlı Kuvvetler’in boşluk kabul etmeyeceğini de sözlerine ekledi. 

Haberin Devamı

21 YAŞINDA FORBES’A KAPAK OLDU 

Kim Kardashian'ın 21 yaşındaki kız kardeşi Kylie Jenner, genç milyoner olarak dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes'e kapak oldu. Jenner, kendi kurduğu kozmetik markası Kylie Cosmetics ile 900 milyon dolarlık bir servete sahip.

Haberle ilgili daha fazlası: