Gündem 24 Saat- 07.12.2018

1dk okuma

.

Haberin Devamı

JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDA OPERASYON

FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturmada, İstanbul İl Jandarma Komutanlığında görevli 41 asker hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca Ankara'daki FETÖ soruşturmasında 87 şüpheliden 41'i gözaltına alındı.

 

ASKERLİKTE YENİ DÜZEN

Askerlik süresinin kısaltılması için bir süredir yürütülen çalışmalarda artık sona gelindi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın başkanlık ettiği toplantıda Akar: “Askerlik süresinin kısaltılması dahil yeni askerlik sistemi ayrıntılı bir şekilde görüşüldü” açıklaması yaptı.

 

‘3D YAZICI’ MUCİZESİ!

Samsun’da kafatası kemiğinde eksik olan hastaya ’3D yazıcı’ tekniğiyle titanyum parça takıldı. Ameliyattan önceki ve sonraki görüntüsü arasında inanılmaz bir fark oluşan hastanın psikolojisi de aynı oranda düzeldi.

 

BAKAN VARANK, YERLİ ELEKTRİKLİ OTOBÜSÜN DİREKSİYONUNA GEÇTİ

Haberin Devamı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ulaşımda elektrikli çözümler sunan Bozankaya AŞ tarafından üretilen elektrikli otobüsün direksiyonuna geçerek test sürüşü gerçekleştirdi. Bakan Mustafa Varank: "Eğer Ar-Ge'ye yatırım yaparsanız katma değerli ürünler üretebiliyorsunuz, Bozankaya da bunun en güzel örneklerinden biri" açıklamasında bulundu.

 

KEVIN HART OSCAR'I SUNMAKTAN VAZGEÇTİ

ABD'li komedyen Kevin Hart, Oscar Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenmekten vazgeçtiğini duyurdu. 24 Şubat 2019'da düzenlenecek 91'inci Oscar Ödül Töreni'nin sunucu olarak açıklanan ünlü komedyen Kevin Hart, sosyal medyada eşcinselleri hedef alan paylaşımları sebebiyle özür dilemesi istenince sunuculuk görevini üstlenmekten vazgeçtiğini duyurdu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası: