Gündem 24 Saat 06 07 2018

1dk okuma

...

Haberin Devamı

ZAMAN GAZETESİ DAVASINDA CEZA YAĞDI 

Kapatılan Zaman Gazetesi’nin eski yazarlarının FETÖ/PDY davasında ceza yağdı. Mümtazer Türköne ve Mustafa Ünal'a 10,5 yıl; Şahin Alpay, Ali Bulaç'a 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Hakim Ahmet Turan Alkan'ın tahliyesine karar verdi. 

KADIKÖY’DE ORAL ÖZER’E SALDIRI 

İstanbul Kadıköy’de bulunan bir barda silahlı saldırı düzenlendi. 15’in üzerinde kurşunun sıkıldığı saldırıda 2 kişi saldırganların silahlarından çıkan kurşunlarla yaralanırken, saldırı sırasında barda bulunan oyuncu Oral Özer de darp edildi. 

KOLİ AÇILDI, KİMYASAL YAYILDI 

Kayseri'de bir giyim mağazasına kargoyla gelen ve içerisinde kıyafet bulunan paketin açılması esnasında çevreye yayılan kokudan etkilenen 10 kişi hastaneye kaldırıldı. Pakette yoğun amonyum sülfat ve karbonmonoksit tespit edildi. 

ÇAVUŞOĞLU’NDAN MENBİÇ AÇIKLAMASI 

Haberin Devamı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menbiç konusunda yol haritasının uygulama safhasında olduğunu ve şehrin içine girme zamanının geldiğini söyledi. Çavuşoğlu, “DEAŞ'a, PKK/YPG'ye karşı en büyük mücadeleyi biz verdik” dedi. 

İSRAİL REJİM GÜÇLERİNE KARŞILIK VERDİ 

Suriye'nin Dera kentinde yaşanan şiddetli çatışmadan kaçarak İsrail’in işgalinde bulunan Golan tepeleri yakınına kamp kuran Suriye muhaliflerine rejim güçlerinin top atışı yapmasına İsrail’in karşılık verdiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası: