Gündem 24 Saat 06 07 2018

1dk okuma

...

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İL Başkanları Toplantısında konuştu. Erdoğan, “Millete yanlış yapan hiçkimsenin de arkadaşlar AK Parti’de yeri olamaz. Çünkü partimiz kendi partisidir. Hiçbir arkadaşımızın tek bir anını dahi boşa geçirme hakkı yoktur” diye konuştu.

EYLÜL CİNAYETİNDE ŞOK AYRINTI

Eylül Yağlıkara’yı (8) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Uğur Koçyiğit’in olay günü küçük kızın amcası Ahmet Yağlıkara’nın evine giderek kendisine atıştırmalık bir şeyler hazırlanmasını istediği, oturup soğukkanlılıkla yediği ortaya çıktı.

SKANDAL YARATAN KIŞLAYA ZİYARET

İngiltere’de Kraliçe Elizabeth’in ziyaret ettiği The Dragoon Guards Leuchars Statiın askeri kışlasında seks partisi verildiğini gösteren görüntü ülkeyi karıştırdı. Skandala ilişkin video Kraliçe’nin kışlayı ziyaret ettiği dakikalarda paylaşıldı.

BAKANDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Haberin Devamı

Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Bozbıyık, kanunun devlete borcu olan vatandaşlar için önemli fırsatlar sunduğunu belirterek “Vatandaşlarımıza tarihi fırsatı değerlendirmeleri için çağrı yapmak istiyorum” dedi.

DÜNYANIN DÖNME HIZI YAVAŞLIYOR

Dünya TSİ 20.46’da bu yıl Güneş’ten en uzak noktada olacak. Buna “Afel” ya da “Günöte” deniliyor. Günöte anında Dünya’nın Güneş’ten uzaklığı 152 milyon kilometre. Perihel ya da Günberi anında yani Dünya elipsin diğer ucuna geldiğinde ise Güneş ile arasındaki mesafe 147 milyon kilometreye iniyor.

Haberle ilgili daha fazlası: