Yeşil içecekleri hazırlarken olabildiğince farklı yeşillikleri kullanmaya çalışın. Sürekli aynı yeşillikleri tüketirseniz bu içecekten soğuyabilirsiniz. Üstelik aynı bitkiden aldığınız minerallerde de yığılma olmaması için yeşillikleri dönüşümlü olarak kullanmalısınız.
ZENCEFİL - ISPANAK
Malzemeler:
Tüm malzemeleri varsa slow juicer denilen bıçaksız katı meyve sıkacağınıza yoksa smoothie blenderınıza alın. Üzerine 2 su bardağı suyu ekleyip çalıştırın. Tüm malzemeler karışıp homojen kıvama gelince bekletmeden tüketin.
PAZI - LİMON
Malzemeler:
Tüm malzemeleri yine slow juicer ya da smoothie blenderınıza alın. Üzerine 2 su bardağı suyu ekleyip çalıştırın. Tüm malzemeler karışıp homojen kıvama gelince bekletmeden tüketin.
Eğer içeceğinizi bıçaklı blender ile hazırladıysanız posası rahatsız edecekse içmeden önce süzgeçten geçirmeyi unutmayın.