Ekonomi Platformu, milletvekillerini ağırladı

1dk okuma

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ın ev sahipliğinde ASKON dernek binasında gerçekleşen toplantıya, Ak Parti milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı ile CHP milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve Aydın Uslupehlivan katıldı.

Haberin Devamı

Toplantıda yapılan sunumda, Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiği vurgulandı. Adana Ekonomi Platformu Başkanı Suat Yahşi’nin yönettiği toplantıda Adana Sanayi Odası’nın (ADASO) Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi hakkında hazırladığı sinevizyon gösterisi izlendi. Genel Sekreter Bora Kocaman tarafından milletvekillerine bilgi verildi. Adana milletvekilleri yaptıkları değerlendirmelerde, kentte oluşan birlik, beraberlik havasına kayıtsız kalmayacaklarını, iktidar ve muhalefet olarak Adana için çalışacaklarını söyledi.

Toplantıda; Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası: