Doğa Koleji başarıyı ödüllendiriyor!

2dk okuma

Doğa Koleji, öğrencilere OYP başarı puanına göre %100’e varan burs imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

Yenilikçi ve vizyoner eğitim anlayışıyla Türkiye ve dünyaya yepyeni eğitim modelleri kazandıran Doğa Koleji, eğitime verdiği önemi vurgulamak için başarılı öğrencileri, t-MBA eğitim modelinin uygulandığı Doğa Anadolu Liselerinde 4 yıl boyunca %100’e varan burs imkanıyla destekliyor. Sadece Doğa Koleji Anadolu Liselerinde uygulanan, liseler için yüksek lisans programı olan t-MBA ile öğrenciler, daha lise sıralarında işletme eğitimi alarak, üniversiteye ve hayata önde başlıyor.

t-MBA Eğitim Modeli’ni öğrenmek için tıklayınız.

Son 3 yıldır üst üste SBS’de en başarılı okul ortalamasına ulaşan Doğa Koleji, öğrencilere sunduğu burs imkanları ile başarıyı ödüllendirerek teşvik ediyor ve eğitime destek veriyor.

t-MBA eğitim modelinin uygulandığı Doğa Anadolu Liseleri’nde 4 yıl boyunca geçerli olan burslar, öğrencinin başarı puanına göre %5’ten %100’e kadar değişiyor. OYP’de 491 ve üzeri puan alan öğrencileri %100 burs ile ödüllendiren Doğa Koleji, 481-490 arasında puan alan öğrencilere %80, 471-480 arası puan alan öğrencilere %60 ve 451-470 arası puan alan öğrencilere %50 burs imkanı sunuyor.

Doğa Koleji, öğrenci başarısını teşvik etmek için 321-450 arası OYP puanı alan öğrencileri de %5’ten %40’a kadar değişen oranlarda burs ile ödüllendiriyor.

Haberin Devamı

SOES Eğitim Modeli’ni öğrenmek için tıklayınız.

Türkiye’nin en başarılı öğrencileri t-MBA’i tercih ediyor.

SBS’de elde ettikleri başarı puanıyla pek çok okuldan burs olanağı kazan Türkiye’nin en başarılı öğrencileri, Doğa Koleji’nin yenilikçi ve vizyoner eğitim anlayışıyla Türkiye ve dünyaya kazandırdığı t-MBA eğitim modelini tercih ediyor. Sadece Doğa Koleji Anadolu Liseleri’nde uygulanan, liseler için yüksek lisans programı t-MBA ile öğrenciler, daha lise sıralarında işletme eğitimi alarak, üniversiteye ve hayata önde başlıyor.

Üniversitelerin işletme yüksek lisans programlarını lise düzeyine çeken t-MBA Eğitim Modeli’nde öğrenciler, Öğrenci Meclisleri, t-MBA Uygulamaları, Yabancı Dil, Uluslararası Projeler, Disiplinler arası İlişkilendirme ve Eğitim Koçluğu bileşenleriyle hem akademik hem de sosyal alanda gelişiyor.

Doğa’nın burs imkanları Oxford konseptli kampüslerde de geçerli…

Haberin Devamı

Doğa Koleji’nin Oxford Quality School işbirliği ile geliştirdiği ve başarısını daha ilk yılında SBS Türkiye Şampiyonu çıkararak tescil ettiren Oxford konseptli eğitim modelinin uygulandığı kampüslerde de geçerli olan burs imkanları, %2’den %75’e kadar değişiyor.

481-490 arası OYP puanı alan öğrencilerin %75 bursla ödüllendirildiği Doğa Koleji’nde 471-480 arası puan alan öğrencilere %60, 451-470 arası puan alan öğrencilere %50 burs imkanı sağlanıyor.

“Öğrencilerimize yaptığımız yatırım, Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırımdır”

Haberin Devamı

Öğrencileri ile her zaman gurur duyduklarının altını çizen Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker, burs imkanları ile ilgili; “Doğa Koleji, sadece akademik alanda değil, hayatın her alanında başarıyı yakalayan nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda öğrencilerimizin akademik alandan spora, sanattan, müziğe kadar tüm başarılarını ödüllendirerek onları daha iyi ve güzel başarılar elde etmeye yönlendiriyoruz. Biz eğitimciler olarak biliyoruz ki; her öğrencinin başarılı olduğu alan farklıdır. Önemli olan, onların başarılı oldukları alanları keşfederek ortaya çıkarmak, onları cesaretlendirerek başarılarını pekiştirmektir. Öğrencilerimizin eğitimine yaptığımız yatırımın, Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırım olduğu bilinciyle hareket ediyor ve onların her türlü başarısını ödüllendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Doğa Koleji ayrıcalıkları için tıklayınız.

Haberin Devamı

Doğa Koleji’nin öğrencilere sağladığı burs imkanları ile ilgili detaylı bilgiye www.dogakoleji.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası: