Yurt time spor projesi nedir, kimler başvurabilir?

1dk okuma

Üniversite öğrencilerinin hem spor yapmasına hem de para kazanmasına imkan sağlayacak olan Yurt Time Spor Projesi'nin değerlendirmesi Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ele alınacak. Şimdi tüm gözler başvuru sonuçlarının erişime açılmasında. İşte, KYK Yurt Time Projesi başvuru sonuçlarında son bilgiler..

Haberin Devamı

Yurt Time Spor Projesi, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında konaklayan öğrenciler için erişime açıldı. KYK yurtlarında ikamet eden öğrencilerin yurtta işleyişe katkı sağlarken spor hayatına da dokunuşta bulunmasına imkan tanıyan Yurt Time Spor Projesi, E-Devlet üzerinden müracaat kabul ediyor. Peki, Yurt Time Spor Projesi nedir, başvuru nasıl yapılır? İşte, o detaylar

YURT TİME SPOR PROJESİ NEDİR?

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda düzenlenen Yurt-Time Spor Projesine başvuru E-Devlet üzerinden yapılıyor. Proje ile öğrenciler, kaldıkları yurdun işleyişine katkıda bulunurken spor hayatına da dokunuşlarda bulunabilmektedir.

YURT TİME SPOR PROJESİNE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE HAKKINDA

KYK yurtlarında ikamet eden öğrencilerin yurtta işleyişe katkı sağlarken spor hayatına da dokunuşta bulunmasına imkan tanıyan Yurt Time Spor Projesi, e-Devlet üzerinden müracaat kabul etti.

Uygulamada öğrencilere spor faaliyetlerinde görev alma imkanı sunulmakta. Bu faaliyetler sayesinde binlerce öğrenci aynı zamanda para kazanma imkanı da elde etmekte.

Haberin Devamı

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Söz konusu projenin başvuru sonuçları için net bir tarih bilgisi yok.

Bu kapsamda gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası: