SSK-SGK prim gün sorgulama

1dk okuma

SSK-SGK prim gün sorgulama işlemini online olarak takip edebilirsiniz. SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinin tamamını internet üzerinden yapabilirsiniz. SGK- SSK borç sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Haberin Devamı

SSK-SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinin tamamını internet üzerinden yapabilirsiniz. SGK gün sorgulama ile sigortanıza ait prim gün sayısını takip ediniz. E-devlet sistemi üzerinden SGK prim sorgulama ve hizmet dökümü alınabilmektedir. SGK sorgulaması ile;

-Şimdiye kadar ödenmiş SGK prim gün sayınızı,
-Primlerinizin kaç gün üzerinden yatırıldığını,
-Primlerin hangi rakamdan yattığını öğrenebilirsiniz.

SGK PRİM GÜN SAYISI SORGULAMA NASIL YAPILIR?
SGK gün sorgulama yapmak için www.sgk.gov.tr ya da e-devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir.

Gerekli kimlik bilgilerinizi ve T.C. numaranızı kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinden şifresiz olarak SGK gün sorgulama işlemini yapabilirsiniz.


E-devlet sistemini kullanabilmeniz için e-devlet şifresine ihtiyacınız olacaktır. E-devlet şifresi için herhangi bir PTT şubesine müracaat edip alabilirsiniz. SSK gün sorgulama sayesinde şimdiye kadarki ödenmiş SSK prim gün sayınızı, primlerinizin kaç gün üzerinden ve hangi rakamdan yattığını öğrenebilirsiniz. Bu sayede emeklilik hesaplamalarınız için doğru bilgiler kullanmış olursunuz.

E-DEVLET ÜZERİNDEN SGK SSK GÜN SORGULAMA
E-devlet üzerinden sigorta sorgulama işlemi için ilk olarak yazının sonunda verdiğimiz ilgili linke tıklayınız. -Açılan sayfada sizden kimlik doğrulama işlemi yapmanız istenecektir. -Kimlik doğrulama işleminizi TC kimlik numaranız ve şifreniz ile yaptıktan sonra sorgula butonuna tıklayarak sigorta dökümünüzü alabilirsiniz.

Haberin Devamı

SGK – SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası: