MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef yarışmacısı Metin Yavuz'un hayatı ve biyografisi hakkında merak edilenler

1dk okuma

MasterChef Metin'in biyografisi ve hayatı ekran başındakiler tarafından gündeme geldi. Özellikle son dokunulmazlık oyununda, şampiyon adayı olarak gösterilen Metin Yavuz eleme potasına girerek dikkatleri üzerine çekti. Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olarak kariyerinde önemli başarıya imza atan MasterChef Metin 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşıyor. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, o isimle ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

MasterChef Metin kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak ediliyor. Son altıya kalarak finalist adayı olarak Metin Yavuz, daha önce yarışan Dilan ve Erkan’ın şefi olarak biliniyor. Bolu Mengenli olan Metin, ana kadroya giren ilk isim olmayı başaran yarışmacı olmuştu.

MASTERCHEF METİN KİMDİR?

MasterChef 2022’nin iddialı isimlerinden olan Metin Yavuz, 24 yaşındadır. Bolu Mengenli olan Yavuz, Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. Ana kadroya giren ilk isim olmayı başaran yarışmacı, 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşmaktadır. MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turda da başarılı olan yarışmacı 3. tura yükselmişti.

Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor. MasterChef Metin daha önce Dilan ve Erkan’ın şefi olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası: