Kırgın Çiçekler 23.bölüm fragmanını izle!

1dk okuma

ATV ekranlarının merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler 23.yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Kırgın Çiçekler 23.yeni bölümünde heyecan devam ediyor. Kırgın Çiçekler 23.yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de ATV’de.

Haberin Devamı

Toprak kazada çocukları koruyamadığı için kendin suçlu hisseder. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girer. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresiz kalır. Kolejde sınav haftası başlar. Fakat kazada yaşananlar yüzünden herkes adapte olmakta zorlanır. Sınav stresi yaşayan Kader umutsuzdur.

Meral ise kendini kurtarmak için gizli bir plan kurar. Meral'in izini bulan Seher, Neriman'ın karşısına çıkar. Doğum günü olan Büşra, Eylül eve gelmeyince Kemal'i suçlar. Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor durumda bırakır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 23.YENİ BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE


KIRGIN ÇİÇEKLER 22.BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir felakettir. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınır. Bacağından yaralanan Defne ise sakat kalma ihtimali ile karşı karşıya gelir. Kazayı haber alan Nazan, evinde çalışan Mesude'ye haber vermeden hastaneye koşar.

Durumdan daha sonra haberi olan Mesude, Eylül'ü kaybetme korkusuyla deliye döner. Kemal ile beraber hastaneye gelince kızların tepkisini üstüne çeker. Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçlu bulmaktadır. Kazadan hafif yaralanan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçar. Hastaneye sürpriz bir misafir gelir. Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meral'in karşısına çıkar...