3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? | 9 Aralık Çarşamba

1dk okuma

3 Adam yeni sezonuna eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 3 Adam'a bu hafta kimler konuk olacak? 3 Adam yeni bölümüyle bu akşam saat 22.00'de canlı yayınla TV8'de.

Haberin Devamı

TV8'in ilgiyle beklenen programı 3 Adam 5.bölümüyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un eğlenceli sunumuyla yeni bölümde ekranlarda yer almaya hazırlanıyor.

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET EKİBİ KONUK OLUYOR!



3 Adam bu haftaki konukları merakla bekleniyor. 3 Adam'da bu hafta; Düğün Dernek 2; Sünnet ekibinde, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Açalya Samyeli Danoğlu konuk olacak. Ayrıca bu hafta, Mustafa Keser şarkılarıyla çoşturmaya geliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından Burak ve Kıvanç illüzyon gösterileriyle keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 3 Adam bu akşam saat 22.00'de canlı yayınla TV8'de.

AHMET KURAL KİMDİR?



10 Kasım 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro çalışmaları sürerken Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başladı. Ardından Gazi adlı dizide ve Güneşin Oğlu adlı filminde rol aldı. 2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı.

Star TV'de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler ve Kardeş Payı dizisinde başrol almıştır. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde yer almıştır. 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi isimli filmde bir Bakanı canlandırmış. Vizyona yeni giren Düğün Dernek 2: Sünnet filminde başrollerin birinde yer almaktadır.


MURAT CEMCİR KİMDİR?



Murat Cemcir 30 Kasım 1976’da Niksar’da doğmuştur. Mustafa Kemal Üniversitesi  Otomotiv Bölümü mezunudur. Takva ve Yeraltı gibi filmlerde yardımcı rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir ile dikkat çekmiştir. 

Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. 2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi", Düğün Dernek filmleri ve İşler Güçlerde Ahmet Kural ile başrol oynamıştır. 2013 yılının sonunda Düğün Dernek filminde Çetin karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır. 2014 yılı itibari ile Kardeş Payı dizisinde başrolde oynamaktadır. Cemcir, vizyonda olan Düğün Dernek 2 filminde başrol oynamaktadır.

AÇALYA SAMYELİ DONOĞLU KİMDİR?



Açalya Samyeli Danoğlu 5 Kasım 1991 yılında Münchberg’de doğdu.  Tekirdağ Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Günümüzde ise İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık okumaktadır. 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun üç kardeşi vardır.

2012 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçildi ve Türkiye'yi Miss World 2012'de Çin'in Inner Mongolia şehrinde temsil etti. Fakat dereceye giremedi. 2012'de İşler Güçler adlı dizilde 'Türkiye Güzeli' Zeynep Şimşek karakterini canlandırdı. 2013 yılında, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Düğün Dernek filminde rol aldı.

MUSTAFA KESER KİMDİR?



Mustafa Keser 1 Ocak 1945’de Elazığ’da dünyaya geldi. Keser, ilk ve orta öğrenimini Maden'de, lise tahsilini Diyarbakır, Ziya Gökalp Lisesi ve Sivas, 4 Eylül Lisesi'nde tamamlamıştır. Babası müzisyen olan sanatçı ortaokul ve lise yıllarında keman, ud, bağlama gibi enstrümanları iyi derecede çalmasını öğrenmiştir.

1975 yılında TRT'nin açmış olduğu amatör ses yarışmasını Türk Halk Müziği dalında kazanmış ve 1982 yılına kadar TRT İzmir Radyosu'nda mahalli sanatçı olarak görev yapmıştır. Kâni Karaca'dan müzik dersleri almıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası: