Alper Sakarya'da defnedilecek

Güncelleme Tarihi:

Alper Sakaryada defnedilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 09:54

Bir dönem Ümit Milli takım ve Fenerbahçe forması da giyen ve geçirdiği trafik kazasının ardından sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden 23 yaşındaki Alper Balaban için Eppingen Mevlana Camii"nde cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Eppingen DİTİB Mevlana Camii Din görevlisi Lokman Öztürk'ün kıldırdığı cenaze törenine yaklaşık 700 kişi katıldı.

Eppingen, Bretten ve Heilbron çevresinde sevilen sayılan gençler arasında olan Alper'in ölümünü duyan arkadaşları, komşuları dostları ve aile yakınları Eppingen DITIB Mevlana Camii'ne akın etti.

Sevenleri "Allah böyle acıyı kimseye göstermesin. Alper hep kalbimizde yaşayacak. Yaşatacağız" dediler.

Alper Balaban'ın cenazesi bugün uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na oradan da karayolu ile Sakarya'nın Pamukova İlçesi'ne getirilerek defnedilecek. Bir dönem Fenerbahçe'de de top oynadıktan sonra Türkiye'de çeşitli kulüplerde futbol yaşantısını sürdüren Alper Balaban Almanya'da bir hafta önce özel otomobili ile geçirdiği kazanın ardından beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Haberin Devamı

9 Ağustos 1987 Almanya Kalshure doğumlu olan Alper Balaban, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısından yetişti. 2005 yılında TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008 yılında Ümit (U-21) Milli takımında forma giydi. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, buradan Kocaelispor'a kiralık olarak giden Alper Balaban daha sonra, Bucaspor, İnegölspor, Eskişehir ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'da futbol oynadı.

Almanya'da Gemmingen Kasabası'nda ailesinin yanında bulunan Balaban, Alman takımlarıyla transfer görüşmeleri ve askerlik işlemlerini yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!