Alpay'ı da bize getir

Güncelleme Tarihi:

Alpayı da bize getir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

İnter, 3 yıllık sözleşme imzaladığı Hakan'dan arabuluculuk yapmasını istedi

İtalyan kulübünün yöneticileri Gabrielle Oriali ile Giovanni Terraneo, milli maçtan sonra biraraya geldikleri Hakan Şükür'e, ‘‘Alpay'ı çok beğendik ve transfer etmek istiyoruz. Bize bu konuda yardımcı olmanı istiyoruz’’ dediler.

Çizme'ye 2. yolcu

UEFA Şampiyonu G.Saray, teknik direktörü Fatih Terim'den sonra golcüsü Hakan Şükür'ü de Çizme'ye kaptırdı. İnterli yöneticiler Gabrielle Oriali ve Giovanni Terraneo, Arnhem'deki Türkiye-İtalya maçından sonra üç yıllık sözleşme imzaladıkları Hakan Şükür'den Alpay Özalan'ın transferi için de arabuluculuk yapmasını istediler.

Çok beğendik

Oriali ve Terraneo, ay yıldızlı ekibimizin İtalya'ya 2-1 yenildiği maçta başarılı bir oyun sergileyen, özellikle adam adama markajda etkili olan Alpay'a hayran kaldılar. İtalyan yöneticiler, maçtan sonra otelde biraraya gelip, sözleşme imzaladıkları Hakan'a, ‘‘Alpay'ı da transfer etmek istiyoruz. Senden arabuluculuk yapmanı istiyoruz’’ dediler.

7,5 milyon dolar

İmza töreninde Oriali ve Terraneo'nun yanı sıra, Hakan'ın menajeri Hakan Azman da bulundu. İnter'in Hakan'a 3 yıl için 7,5 milyon dolar ödeyeceği öğrenildi. İtalyan kulübünün yöneticileri, Hakan için 18 milyon dolar isteyen G.Saray'ın golcü futbolcunun bonservisinde indirime gideceğini de belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!