Alonso'dan Schumi'ye taş

Güncelleme Tarihi:

Alonsodan Schumiye taş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2006 16:06

Formula 1'de Renault'nun dünya şampiyonu İspanyol pilotu Fernando Alonso ile Alman Micheal Schumacher arasındaki polemik iyice alevlendi. Alonso, Schumacher’i otomobil sporları tarihinin sportmenlikten en uzak yarışçısı olmakla suçladı.

Haberin Devamı

SON GÜLEN İYİ GÜLER

İspanya’da yayınlanan Radyo Marca’ya açıklamalarda bulunan Fernando Alonso, İtalya Grand Prix’inde  yaşananlara gülüp geçtiğini belirterek "Micheal Schumacher’e şunu söylemek istiyorum. O şimdi seviniyor ancak son gülen iyi güler" dedi.

'KARANLIK GÜÇLER SCHUMI'Yİ İSTİYOR'

Formula 1’de siyasi ve ticari çıkarların sporun önüne geçtiğini savunan Alonso, İtalya’da yaşananların buna güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi. Alonso, Radyo Marca’ya yaptığı açıklamada, Formula 1’de bazı karanlık güçlerin Dünya Şampiyonluğu’nu Schumacher’e vermek için çaba sarfettiğini ancak bu girişimi kalan son 3 ayakta da Schumacher’in önünde bitirerek başarısızlığa uğratacağını belirtti.

'ZIDANE'DAN BİLE KÖTÜ'

Alonso, Radyo spikerinin  Micheal Schumacher’in Fransız oyuncu Zidane gibi spor hayatına kötü bir nokta koyarak mı otomobil sporlarına veda edeceği  yönündeki sorusuna ise şu cevabı verdi: "Zidane, bana göre başarılarla dolu bir futbol hayatına veda ederek başı dik son noktayı koydu.  Schumacher  ise  Formula 1’e şaibelerle dolu veda ediyor. O otomobil sporları tarihinin en şaibeli sporcusu. Onunla pistlerde mücadele etmek benim için bir onurdur ancak insanlar sportif yaşantısına böyle bir son nokta koymamalıdır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!