Alışkanlık yaptı

Güncelleme Tarihi:

Alışkanlık yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2008 00:00

F.Bahçe, Gaziantep karşısında üst üste 11. galibiyetini aldı. Beşiktaş, 3’ü 2-0’dan olmak üzere geriye düştüğü 8 maçın 6’sını çevirmeyi başardı. G.Saray, Bursa’ya Ali Sami Yen’de 14 maçtır yenilmiyor...

Haberin Devamı

LİDER Sivasspor kaçıyor, üç büyükler kovalıyor... Süper Lig’in 19. haftasında alınan sonuçlar ve ortaya çıkan tablo, şampiyonluk yarışının 1’er puan arayla sıralanan 4 takım arasında geçeceğinin bir göstergesi...

Üç büyük takımın aldıkları sonuçlar, alışkanlıklarını sürdürmeleri açısından dikkat çekiciydi. Süper Lig’de 67 maç sonra en farklı deplasman galibiyetini alan F.Bahçe, 15 maçtır yenilmediği Gaziantep karşısında üst üste 11. zaferini elde ederken Alex de Souza, kırmızı siyahlı rakibine 6. maçında 5. golünü attı.

Beşiktaş, ilk golü yiyip mağlup duruma düştüğü 8 maçın 6’sından galip çıkıp yüzde 75 kazanma yüzdesi ile bu alanda ligin en iyisi oldu. Kartal, 8 maçın 1’inde berabere kalırken, G.Saray’a deplasmanda 2-1 kaybetti.

Beşiktaş, 3 kez 2-0 geriye düştüğü maçı lehine sonuçlandırdı. Siyah beyazlılar, sahasındaki Denizlispor ve deplasmandaki Trabzonspor maçlarını 2-0’dan 3-2’ye getirirken, son olarak da Kasımpaşa karşısında 2-0 yenilgiden kurtulup sahadan 4-2 galip ayrıldı.

G.Saray. bir futbol maçından çok dövüş sporları müsabakasını andıran karşılaşmada, Bursaspor’u 1-0’la geçti ve rakibine karşı Ali Sami Yen’de yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı. Sarı kırmızılılar, bu 14 maçın 12’sini kazanırken 2 maç berabere sonuçlandı. Bursaspor, İstanbul’da en son 1991-92 sezonunda 2-1 kazanmıştı.

Haftanın Altın Karması
Senecky (Ankaraspor)
Koray (Kayserispor)
Murat (Sivasspor)
Roberto Carlos (Fenerbahçe)
Mehmet Çakır (Gençlerbirliği)
Serkan (OFTAŞ)
Kemal (Fenerbahçe)
Deivid (Fenerbahçe)
Tello (Beşiktaş)
Okan (Gençlerbirliği)
Nobre (Beşiktaş)

Kart Raporu: 

KIRMIZI KART: Gökhan (İst.BŞ.Bld.), İbrahim Ege (A.Gücü), Mustafa, Ömer Erdoğan (Bursa), Ömer (Konya), Borbiconi (V.Manisa)

 SARI KART: Tjikuzu, Vinicius, Volkan (İst.BŞ.Bld.), Cem Can, Murat Erdoğan (A.Gücü), Kürşat (Ç.Rize), Barış (G.Saray)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!