Alex'in sözleşmesi fesh edildi

Güncelleme Tarihi:

Alexin sözleşmesi fesh edildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 17:11

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda kadro dışı bırakılan Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesinin sona erdiğini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü'nden Alex için kısa bir veda yazısı yayınlanması ise taraftarları çıldırttı ve kulübe büyük tepki gösterildi. Öte yandan Alex de Souza'nın ismi kulübün sitesinde yer alan kadrodan çıkartıldı.

Haberin Devamı

Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına gelen Brezilyalı futbolcu, burada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştü.

Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

İŞTE ALEX DE SOUZA'NIN FENERBAHÇE KARNESİ

Hürriyet

KOCAMAN'IN REKORUNU KIRAMADI

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe Kulübü, Alex ile yollarını ayırdıklarını resmi olarak da KAP'a bildirdi.

Sarı lacivertli kulüp işte şu açıklamayı yaptı;

"Futbolcumuz Alexsandro De Souza ile bugün yapılan görüşmede, kendisinin takımımıza bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek, sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile bugün itibariyle feshedilmiştir."



Fenerbahçe'de yaşanan son krizde Alex mi haklı Aykut Kocaman mı haklı ?
Aykut Kocaman haklı
Alex haklı
İŞTE RESMİ SİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMA
Hürriyet

TAKIM ARKADAŞLARIYLA AĞLAYARAK VEDALAŞTI

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Alex de Souza, 8 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'den takım arkadaşlarıyla gözyaşları içinde vedalaştı.

Sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın bugün futbolcularla yaptığı toplantıda kadro dışı kaldığı kararı kendisine tebliğ edilen Alex de Souza, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldı. Alex, tesislerin çıkışında bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadı. Brezilyalı futbolcu tesislerden ayrıldıktan sonra direkt olarak kulüp binasına giderek yöneticilerle son bir görüşme yaptığı öğrenildi.

"ALEX İLE AYKUT'UN ARASI ESKİDEN DE SOĞUKTU"

"ALEX ARTIK ARAMIZDA OLMAYACAK"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza'nın kadro dışı bırakıldığı bugün tebliğ edilirken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın futbolculara, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bugün şu gelişmeler yaşandı: Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Alex ile görüşüp kadro dışı kaldığını tebliğ ettikten sonra odasından çıkıp takımın soyunma odasına geldi. Antrenmana çıkmak için hazır bekleyen futbolcular, hocalarını dinlemeye başladı. Aykut Kocaman, Alex için alınan kararı tüm futbolculara aktarırken, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak. Kendisine de söyledik ve bugüne kadar olan katkıları için teşekkür edeceğiz. Bunu sizin de bilmenizde fayda var" şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman'ın ayrıca, tüm oyuncularına seslenerek, "Kötü görüntümüzü silmek için hepinize görev düşüyor. Herkes sorumluluk almalı ve gerçek gücünü, kalitesini göstermeli. Sıkıntılı günleri el birliği ile atlatacağız. Bundan sonra sadece önümüzdeki maçları düşünün" şeklinde sözler söylediği de ifade edildi. Teknik direktörleri Aykut Kocaman'ı dinleyen futbolcular ise hiçbir yorum yapmadan antrenmana çıktı.

ALEX'İN 2004 YILINDA FENERBAHÇE'TE GELİŞİNİ HÜRRİYET BÖYLE DUYURMUŞTU - ARŞİV

Haberin Devamı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!