'Alex'i örnek alıyorum'

Güncelleme Tarihi:

Alexi örnek alıyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2005 10:47

Çaykur Rizespor'un Brezilyalı orta alan oyuncusu Douglas dos Santos, takımı için elimden gelen herşeyi sahaya yansıtmaya çalıştığını söyledi. Alex'i kendisine örnek aldığını belirten Santos, ”Duran toplarda çok isabetli pas atıyor. Kaleye kullandığı şutlar çok etkili. Onun futboluna hayranım" dedi.

Brezilya'nın Criciuma takımından transfer edilen Santos, Çaykur Rizespor'a alışmasının zor olmadığını belirterek, “Özellikle Beşiktaş maçında iyi futbol oynayarak çıkış yakaladığımı düşünüyorum. Takımım için elimden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalışıyorum” dedi.

Takımın son haftalarda iyi bir grafik yakaladığını ifade eden Santos, “Bu çıkışımızı hem ben hem de takım olarak Galatasaray maçında da sürdürmek istiyoruz. Galatasaray maçında da takımım için elimden gelen herşeyi yapmaya gayret edeceğim. Zor bir maç olacak” diye konuştu.

“ALEX'İ ÖRNEK ALIYORUM”

Santos, kendisine Fenerbahçeli Alex'i örnek aldığını kaydederek, ”Duran toplarda çok isabetli pas atıyor. Kaleye kullandığı şutlar çok etkili. Onun futboluna hayranlığım var. Bunu gizleyemem. Ama kesinlikle kimseyi de taklit etmem. Yeteneklerimi geliştirmek için Avrupa'da top koşturan birçok futbolcunun serbest vuruşlarını ve oyun kuruculuğunu özellikle izliyorum. Ama hepsinin içinde Alex'in yeri başka” dedi.

Santos, 18. Dünya Kupası finalleri için Alex'in Brezilya Milli Takımı'na seçilme şansı olduğunu da belirterek, “Yetenekleri kuşkusuz tartışılmaz. Milli takıma seçilme şansı var. Oynayan futbolculara bakıldığı zaman bu şansın fazla olduğunu söylemek yanlış olur” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!