Akıllı oynadık, kazandık

Güncelleme Tarihi:

Akıllı oynadık, kazandık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2011 23:06

Yeni ismiyle THY Avrupa Ligi'ndeki ilk karşılaşmasında Sırbistan'ın Partizan takımını mağlup eden Anadolu Efes'in antrenörü Ufuk Sarıca, Avrupa Ligi'nin en zor deplasmanında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sarıca, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Partizan mt:s takımına taraftarının büyük destek verdiğini belirterek, “Avrupa Ligi'nin en zor deplasmanında kazandığımız için mutluyuz, akıllı oynadık” dedi.
Özellikle ikinci yarı savunmada iyi organize olduklarını anlatan Sarıca, oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti. Ufuk Sarıca, yeni bir takım olduklarının da altını çizerken, zamanla takım olarak daha iyi oynayacaklarına olan inancını dile getirdi.

Partizan taraftarının coşkusu

Maç boyunca sürekli yaptıkları tezahüratlar ile takımını ateşlemeye çalışan Partizan mt:s taraftarlarını, maçı kaybetmeleri de durduramadı. Kendi sahasında farklı yenilgi alan siyah-beyazlılılar, maç sonrasında yaklaşık 1 saat salondan çıkmayarak, tezahüratlarını sürdürdüler. Soyunma odasına giden ve üzüntü yaşayan Partizan mt:s oyuncuları yeniden salona dönerek, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!