Ajax Olsen'in peşinde

Güncelleme Tarihi:

Ajax Olsenin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2009 13:31

Hollanda Ligi takımlarından Ajax, Marco Van Basten'ın görevinden ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine Danimarka Milli Takımı teknik direktörü Morten Olsen'i getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Ajax tecrübeli çalıştırıcıyı Amsterdam'a getirmek için girişimlerini sürdürürken, bu transferdeki tek sorunun Danimarka Futbol Federasyonu olduğu belirtildi. Olsen'i bırakmak istemeyen Danimarka Futbol Federasyonu, Morten Olsen'in ek olarak Ajax'ta görev yapmasına sıcak bakmıyor. 59 yaşındaki teknik direktörü Amsterdam'a getirmekte kararlı olan Ajax'lı yöneticiler en kötü ihtimalle Danimarkalı çalıştırıcının mukavelesinde yer alan olan tazminatı ödeyip takımı Olsen'e teslim edecek.

ŞOTA, AJAX'LA TEMASTA

Ajax, Morten Olsen'i takımın başına getirse, Danimarkalı teknik adamın yardımcılıklarını eski Trabzonsporlu Şota Arveladze ile John van't Schip'ın yapması bekleniliyor. Olsen'ın Ajax'a teknik direkötör olup olamayacağı konusundaki gelişmeleri yakından takip eden Şota, ilk olarak AZ Alkmaar'ın yeni teknik direktörü Ronald Koeman'la görüşüp, kararını ondan sonra açıklayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!