Yılbaşında sevdiklerinizi gurme lezzetlerle şımartın!

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında sevdiklerinizi gurme lezzetlerle şımartın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2013 16:31

Zertum Organik Zeytin, damak tadınıza yılbaşı sofralarınızda da eşlik edecek.

Haberin Devamı

1995’den bu yana kimyasal katkı maddesi kullanılmadan geleneksel doğal yollarla tatlandırılan ve Ege’deki aile zeytin çiftliğinde üretilen Zertum Organik Zeytin, sağlığınıza ve damak tadınıza yılbaşı sofralarınızda da eşlik edecek.

Zertum, organik gıdaların içinde bulunan daha fazla mineral, vitamin ve antioksidan içeriği sayesinde yeni yılı sağlık ve lezzet dolu karşılamanızı sağlayacak. Ayrıca besleyici değeri yüksek yapısıyla enerjinizi arttırarak yeni yılın coşkusunu yaşamanızı sağlarken, sevdiklerini gurme lezzetlerle şımartmak isteyenler için de farklı ve lezzetli bir alternatif olacak.

Kendine has doğal aroması ile organik zeytinde benzersiz bir deneyim sunan Zertum, yılbaşı sofralarınıza renk katacak.

Zertum’dan yılbaşına özel organik lezzetler

Her zamankinden daha renkli ve ihtişamla hazırlanan yılbaşına sofralarına Zertum’dan damaklarınızı keyiflendirecek çok özel tarifler... Birbirinden lezzetli diğer tadlara Zertum Facebook sayfasından da ulaşabilirsiniz.

Zeytinli çiğ levrek

Malzemeler

  • 1 adet temizlenmiş deniz levreği
  • 2 kase Zertum Organik Kırma Yeşil Zeytin
  • Limon, Dereotu
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Levrekten ince ince parçalar seçilir. Kesilen parçalar bir tabağa yayılır ve üzerine limon kabuğu rendelenir. Daha sonra yarım limon suyu balık parçaları üzerinde gezdirilir. Biraz deniz tuzu serpilir. Tuz ve limon balığı marine edecektir. Marine olan balığa biraz taze karabiber serpilir ve zeytinyağı gezdirilir. Zeytinler ikiye ayrılır, çekirdekleri çıkarılır. Yarım zeytinin içine birkaç parça balık, biraz dereotu doldurulur ve diğer zeytin parçası ile kapatılır. Üzerine zeytinyağı gezdirilerek servis edilir.

Ev yapımı zeytin ezmesi

Malzemeler

350 gr Zertum Organik Sele Zeytin
1 çorba kaşığı kapari turşusu
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
2-3 diş dövülmüş sarımsak
1 çay kaşığı kekik
Taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı

Bütün malzemeyi mutfak robotuna koyup, karıştırın. Ezme püre haline gelene kadar gerekirse azar azar zeytinyağı ilave edin. Zeytin ezmenizi kapaklı cam bir saklama kabına koyup buzdolabında saklayın. Eğer uzun süre dayansın isterseniz üzerini ince bir tabaka zeytinyağı ile kaplayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!