Yılbaşı gecesinin ışıltılı kadınları!

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesinin ışıltılı kadınları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 10:00

Vaseline, yeni yılda da kadınların bakım ritüelinin ışıltılı parçası haline geliyor.

Haberin Devamı

Vaseline, “Nemlendirici Sprey Krem Kakao Işıltısı” ile ciltte altın çağı başlatarak yılbaşı gecesinin parıldayan yıldızlarının belirleyicisi oluyor.

Günümüz çağdaş kadını günün her anında bakımlı, feminen ve güçlü bir duruş sergiliyor. Vaseline’in sprey kremleri ile kendine doğru attığı adımlara bir yenisini ekleyen şehirli kadın yeni yılı karşılarken cildindeki ışıltı ve tazelik ile göz kamaştırmaya hazırlanıyor.

IŞILTININ KÜLT HALİ: VASELİNE KAKAO IŞILTISI

1870’den bu yana cildimizin koruyucusu Vaseline, “Kakao Işıltısı Sprey Krem”i ile bir yandan sonbaharın kuru etkisi ile sertleşen ciltlerimize hak ettiği bakımı saniyeler içinde sağlarken, diğer bir yandan ise yeni yıl dileklerimizi dilerken parıldamamıza olanak tanıyor.

Vaseline Nemlendirici Sprey Krem Kakao Işıltısı, saniyeler içerisinde emilerek kakao yağı içerikli eşsiz formülü ile cildimizin gün boyunca canlı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki Vaseline Jel damlacıkları yapışkanlık hissi bırakmadan kuru ciltleri hızla nemlendirirken, saniyeler içinde emiliyor.

Vaseline Kakao Işıltısı Nemlendirici Sprey Krem, sıradan kremlerin uygulanması önündeki engelleri ortadan kaldırarak, yeni yılda da kadınların bakım ritüelinin en hızlı ve ışıltılı parçası haline geliyor.

Yılbaşı gecesinin en parıltılı kadını olmaya hazırlanın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!