Yeni ders yılı başlarken miniklere Çilek'ten hediye

Güncelleme Tarihi:

Yeni ders yılı başlarken miniklere Çilekten hediye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2015 15:05

Çilek, birbirinden renkli ürünleriyle yeni ders yılına hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Uzun bir yaz tatilini geride bırakan minikler, depoladıkları enerjiyle yeni ders yılı için sabırsızlanıyor. Çocuklarının yaşam alanlarında mutlu ve rahat zaman geçirmesini isteyen aileler de soluğu Çilek mağazalarında alıyor. Çilek’in uzman tasarım ekibi tarafından çocuk sağlığı düşünülerek tasarlanan odaları, yüzde 40’a varan indirim oranlarıyla yeni ders yılına hazırlanan miniklerin ve ailelerinin yüzlerini güldürüyor.

ÖDEVLERİNİ BİTİRDİKTEN SONRA FUTBOL OYNAMAK İSTEYENLERE

Futbolsever çocuklar için tasarlanan serinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren Football serisi, aynı zamanda perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.

Haberin Devamı

OKUL SONRASI UYKU KEYFİ ARABA KARYOLADA

Araba meraklısı minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri kendine hayran bırakıyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki karyolalar ise çocuklara kendini bir yarış pilotu gibi hissettiriyor.

GELECEĞİN PİLOTLARI İÇİN FIRST CLASS ODALAR ÇİLEK’TE

Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!