Yemekler sıçradığında artık ocağa yapışmayacak

Güncelleme Tarihi:

Yemekler sıçradığında artık ocağa yapışmayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2011 15:38

Siemens indükisyonlu ocakta süt, şeker gibi maddeler sorun olmaktan çıkıyor.

Haberin Devamı

Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu yenilikçi indüksiyonlu ocak teknolojisi, kolay kumanda ve temizlik gibi konfor sunan özellikleri ile dikkat çekiyor.

Gazlı ocaklara göre yüzde 40’lara varan enerji tasarrufu sağlayan Siemens indüksiyonlu ocakta bulunan özel manyetik alan ile ısıtma şekli değişiyor ve ocak tencereyi algılayarak sadece tencerenin tabanını ısıtıyor. Ocak gözü yerine doğrudan tencere ısındığı için ısı kaybı olmuyor. Yemekler pişerken sıçradığında ise ocak yüzeyi ısınmadığından sıçrayan yemekler yanmıyor ve yüzeye yapışmıyor. Ayrıca taştığında veya sıçradığında cam seramik yüzeylerde görsel olarak kalıcı sorunlar bırakabilen şeker, süt gibi maddeler indüksiyonlu ocaklarda sorun olmaktan çıkıyor. SensorTouch kumandası ile dakika uyarıcısı, bir başka deyişle Timer, dijital gösterge gibi fonksiyonlar indüksiyonlu ocağın sunduğu konforu artırıyor.

Haberin Devamı

http://www.siemens-home.com/tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!