Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay burcunuzu nasıl etkileyecek?

Haberin Devamı

25 Ağustos'ta yani bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay burcunuzu nasıl etkileyecek? İşte, cevabı...


KOÇ

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: İç huzurunu yakala!

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile dikkat gerektiren konularda hassas olmalısınız. Yine bu süre içinde üst solunum yolları ve sinüslerle ilgili sağlık problemlerinizi önemsemelisiniz. İş hayatınızda riskli davranışlar ve anlık kararlar, kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Özel yaşamınızda da öfkeli davranışlardan ve kıskançlıklardan uzak durmalısınız.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri

Haberin Devamı

BOĞA

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sezgine güven ve ilerle!

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bilinmeyene olan ilginiz ve sezgileriniz fazlası ile yoğunlaşacak. Geçmişle ilgili karanlıklarınızı, bilinmeyenlerinizi ya da bilinç altınızda yer etmiş sizi engelleyen gerçeklerinizi ortaya çıkaracak, yeniden doğmuşçasına tazeleneceksiniz. Bu günlerde kimin ne dediğine önem vermeden ve etki altında kalmadan, sadece sezgilerinize güvenin ve sezgilerinizin size işaret ettiği yolda ilerleyin. Bu enerji evli Boğa'lar için de dikkat çekici. Eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki ya da evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Eski eş ya da sevgilinin kıskançlıkları ilişkiniz üzerinde yoğun bir şekilde hissedilebilir. Eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve bu sorunu birlikte aşmanız için sizin yanınızda tüm gücü ile yer alması gerektiğini ona ifade etmelisiniz. Bekar Boğa'lar, sizler de bu dönemde birden fazla insanın dikkatini çekebilir, kıskanç arkadaşlarınızın hoş olmayan davranışları ile yeni bir ilişkiye adım atmaktan alıkonabilirsiniz.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri

Haberin Devamı

İKİZLER

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sevgine ve seni sevene güven.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile ailevi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi pek çok konuda cesaretlendirecek. Karşılık beklemeden seviliyor olmanın gücü yaşamınızın sıkıntılı her noktasında çıkış noktalarını yakalayarak çözüme kavuşturmanızı sağlayacak. Bekar İkizler, Yeni Ay enerjisi ile aile büyükleriniz aracılığıyla tanıştırılacağınız biri olabilir. Bu kişi ile yakınlaşabilir, daha önce hissetmediğiniz duyguları deneyimleyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem duygularınızı ikinci plana alın ve mantığı elden bırakmadan karşınızdaki insanı tanıyarak acele kararlar vermeden hareket edin.

Haberin Devamı

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


YENGEÇ

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Başarıya odaklan.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile önümüzdeki 3 ay boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Yeni Ay enerjisi, sağlık sorunları yaşayan Yengeç burçlarının da yüzlerini güldürecek enerjilere sahip. Ayrıca çocuk ya da kardeşleri ile sorunlar yaşayan Yengeç'ler, Başak yeni ayı,huzur ve sevginin barışını getirecek sizlere. Yeni bir beraberliğe adım atabilir, var olan beraberliğinizde sorunları aşarak evlilik yolunda ilk adımı atma kararı alabilirsiniz.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


ASLAN

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Aşka ve kendine inan.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yolculuklarda sorunlar yaşayabilir, bir anlık dikkatsizlik sonucu üzücü olaylarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli olun! Kendinizi yorgun ve huzursuz hissediyorsanız 25, 26, 27 Ağustos tarihlerinde direksiyon başına geçmeyin. Yeni Ay enerjisi ile özel yaşamınız bir hayli önem kazanacak. Eş ya da sevgilinizle ilişkiniz hakkında kararlar alacak ve bunları cesaretle uygulayacaksınız. Aşk hayatınızda seçimleriniz, cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek kararlar alın. Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin. Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin. Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan, aşkı tüm yalınlığı ile yaşayan ve yaşatan insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan'lar, uzun zamandır kilitli olan gönül kapınız aşkla çalınabilir. Uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir. Önyargılarınızı bir tarafa bırakın ve aşkın gücünü iliklerinize kadar hissedin.

Haberin Devamı

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


BAŞAK

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yeni başlangıçlara hazır ol.

Bugün 17:12'de burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile hayatınızda bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor Fakat bu güçlü ve olumlu enerjiyi nasıl değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi sizin tutumunuz ve hayata karşı duruşunuz belirleyecek. İş, eğitim ve özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar, zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor. Ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaretinizi bilgi, deneyim ve özgüvenle birleştirdiğiniz anda rotanızı belirleyin ve hedeflerinize doğru kararlılıkla ilerleyin.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


TERAZİ

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Cesaretli ol ve kazan.

Haberin Devamı

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi yeni bir dönüm ve değişim noktasının müjdesi sizler için. Son 1 yıldır yaşadıklarınızı düşünün. Hedefler belirleyin; yapmanız, uzaklaşmanız, yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir, çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz. Korkmayın, değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun. Ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da mücadele edin, yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi'ler, Yeni Ay enerjisi aşk hayatınızda ilişkinizi resmileştirme kararı almanıza yardımcı olabilir. Dostlardan gelen destek ve cesaretle evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


AKREP

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: İç sesine kulak ver.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile "Bu hayat benim, dünyaya bir kere geldim. En iyi, en güzel şekilde yaşamalıyım" demeyi öğrenebilirsiniz. Patron sizsiniz ve siz çok değerlisiniz, bunu fark edin ve bırakın aşk şekillerndirsin, bir çocuğun bitmez tükenmez enerjisi gibi hayatınızı. Bekar Akrep'ler sizler de şanslı bir dönemdesiniz. Sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz. Evli Akrep'ler, sorunlu ilişkinizi sonlandırarak cesareti kendinizde bulduğunuz zamanlardasınız.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


YAY

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Güneşin ışığını gör ve aydınlan.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızda şans sizden yana. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün meditasyon yapın, inançlarınızla bütünleşin ki ruhunuz güçlensin. Arınmak ve yeni başlangıçlara doğru yol almak sizleri her bakımdan güçlü kılacaktır. Ayrıca Yeni Ay enerjisi daha önce farkına dahi varamadığınız gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasını ve size zarar vermelerini engelleyecek. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz. Evli Yay'lar, yaşananlar eşinizle ilişkinizi de çok daha keyifli ve özel bir hale getirecek, birbirinize kenetlenecek, eskisinden çok daha iyi iletişim kurabileceksiniz.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


OĞLAK

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Gerçeği gör hata yapma.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ruhsal olarak güçlendirecek sizleri. Yüreğinizde ağırlık yapan sorun, alışkanlık ve takıntılarınızdan arınacaksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İçinden çıkamadığınızı düşündüğünüz pek çok konuya çözüm bulacak, yaşamış olduğunuz onca zorluğa rağmen hayata tutunabilmenin ve mücadele edebilmenin şükrü ile hayata tutunacaksınız. Kendinize bir şans daha verecek, Karşılığını da fazlası ile alacaksınız. Kendi yakınlarınız yanılgılar yaşayabilir. Yanlış insanın söylediklerine itibar ederek hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz, dikkatli olun.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


KOVA

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Ruhunu ve bedenini sev.

Bugün 17:12'de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş arıyorsanız, iş değişikliğine gitmek ya da yeni bir projenizi hayata geçirmek istiyorsanız bu dönemi değerlendirin. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürün. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir, hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz. Siz yeter ki değişimden korkmayın, kızgınlıklarınızın öfkenizin fırsatları değerlendirmemenize neden olmasına izin vermeyin. Ayın son günlerinde kemik ağrıları yaşanabilir. Ağrılarınızı önemseyin ve bir hekime görünerek önlemlerinizi alın.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri


BALIK

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bencil davranma.

Bugün 17:12'de karşıt burcunuz Başak'ta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aile büyükleri ve kardeşlerle ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Kelimelerin esiri olmak istemiyorsanız haklı olmaya değil, mutlu olmaya bakın ve öfkeli sözlerin yıkıcı etkisinden uzak kalmak için sakin ve adil olmayı başarın. Öfke ile gerçeği yansıtmayan sözleri söylemeniz anlık zaferler elde edip büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Alacağınız tepkilerin altından kalkamayabilirsiniz. Duygusal konularda da yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeli, gerçekçi davranmalısınız. Maddi konularda çıkarcı yaklaşımlar ciddi sorunlara sebep olabilir. Her bakımdan gerçekçi ve uyumlu olduğunuz takdirde sorunları minimalize edebilirsiniz.

 Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın burçlara etkileri