Damar yoluyla alınan tedaviler: Glutatyon nedir?

Glutatyonun en basit şekli; vücutta bulunan serbest radikalleri ve reaktif oksijen türlerini yok etme görevini üstlenir. Bu nedenle vücut tarafından üretilen çok güçlü bir antioksidandır.

Haberin Devamı

Vücuttaki glutatyon seviyeleri yüksek kaldığında, insanlar daha sağlıklı hale gelir, daha iyi performans gösterir ve diğer birçok şeyin yanı sıra hastalıkları önlemede daha iyi hale gelir. Ayrıca glutatyon, mitokondri, hücrelerin enerji merkezleri ve vücudun hayati bileşenleri için daha iyi işlev sağlar.

Glutatyon, insan vücudu için kronik hastalıkların ve kronik hastalıkların semptomlarını azaltabilen çok önemli bir antioksidandır. Bu nedenle glutatyon içeren yiyecekleri yemek çok önemlidir. Özellikle genetiği değiştirilmiş gıdalar nedeniyle insan vücudunun ihtiyaç duyduğu glutatyonu gıdalardan doğru bir şekilde alamıyoruz.

Glutatyon eksikliği sorunlara yol açabilir

Glutatyon eksikliğinde bazı sorunlar görülebilir. Yaşlandıkça, vücudunuzun ürettiği glutatyon miktarı da azalır. Vücuttaki toksin miktarı arttığında glutatyon oranı bir şekilde düşer. Vücut için çok önemli olan antioksidanların azalması ile serbest radikaller yok edilemez ve vücuda ciddi zararlar verebilir. Vücuttaki azalmış glutatyon seviyeleri, iç veya çevresel faktörlerden kaynaklanabilir. İç faktörler; oluşumu, DNA onarımı, bağışıklık sistemi, oksidatif stresin önlenmesi ve vücutta glutatyon talebinin artmasının diğer nedenleridir. Dış etkenler ise vücudun gün içinde toksik maddelere maruz kalması nedeniyle vücuttaki glutatyon düzeylerinin azalmasının sonucudur.

Doğru tedavi ile etkili sonuçlar alabilirsiniz

Glutatyonu vücuda almanın ve aktif olarak kullanmanın en başarılı yolu damar yoluyla vücuda getirmektir. Uygulama damar yoluyla ağrısız bir şekilde yapılır. Tüm süreç sadece 10 veya 15 dakika sürer. Tedavi amaçlı serum kullanılmadan önce glutatyon distile su ile karıştırılarak vücuda bu şekilde verilir.

Glutatyon ağızdan alınamaz çünkü bu tür uygulamalarda midede etkisini tamamen kaybeder ve hiçbir faydası olmaz. Glutatyon serum tedavisi yaşlanma belirtilerini azaltabilir ve vücuttaki hastalıkların görülme sıklığını azaltabilir.

Yazarın Tüm Yazıları