Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Güneş tutulması ve Merkür gerilemesi

1,5 ay boyunca sağlık veya iş hayatı gibi konularda olumlu değişiklikler devreye girebilir.

Haberin Devamı

Sevgili arkadaşlar, 13.09.2015 Pazar günü meydana gelecek Başak burcundaki Güneş tutulması, önümüzdeki 1,5 ay boyunca sağlık ya da iş hayatı başlıklı konularda olumlu değişiklikleri devreye sokabilir. Yeni alışkanlıklar edinebileceğimiz, eski alışkanlıklarımızı değiştirme kararı alabileceğimiz bir süreçte olacağız.

BAŞAK BURCUNDAKİ GÜNEŞ TUTULMASI YENİ BAŞLANGIÇLAR YARATABİLİR

Tutulmanın Başak’ta olması, bir süredir üzerinde yoğunlaştığımız işleri tamamlamamızı, mükemmelleştirmemizi ve ortaya koymamızı gerektiren durumları gündemimize taşıyabilir. Çalışan kesimi, sağlık, tıp, hijyen, temizlik, ekonomiyi ilgilendiren konular, güvenlikle ilgili başlıklarda hareketliliğin artabileceğini, ancak bu başlıklarda yeni yapılanmalar içerisine de girebileceğimiz 1.5 aylık süreçteyiz. Tek bir sorun olabilir, sadece, tutulmanın yaratabileceği yanıltıcı etkileri, aldatıcı kişileri veya suyla ilgili başlıklarda oluşturabileceği olumsuzlukları aklımızda tutmamız gerekliliği. Bu durumlar hariç, Başak burcundaki Güneş tutulması yeni başlangıçlara olanak tanıyabilir.

Haberin Devamı

Güneş tutulması ve Merkür gerilemesi

17 EYLÜL'DE MERKÜR GERİLEMEYE BAŞLAYACAK

Haftanın diğer gezegen hareketi ise, Merkür gerilemesi olacak. 17 Eylül tarihinde gerilemeye başlayacak olan Merkür 3 hafta boyunca, yazılı, sözlü, sanal her tür iletişimde aksilikler, elektronik elektrikle ilgili konularda problemler, haberleşme ve ulaştırma araçlarında, bilişim başlıklı konularda sorunlar oluşturabilir. Çöken bilgisayarlar ve sistem sorunları olmadık yerlerde kuyruklara, gecikmelere veya ertelenen randevular, cevaplanmayan telefonlar ya da yanlış giden epostalar yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Kaybedilen veya unutulan evraklar, karıştırılan raporlar ya da dökümanlar sebebiyle zorlanabiliriz.

MERKÜR GERİLEMESİNİN İYİ TARAFI DA VAR

Bu süre zarfında Bayram tatili olması, özellikle, çifte rezervasyon, uçuş rötarları, rahatsız veya yanlış koltukta seyahatler ya da bozulan araçlar, unutulan yedek lastikler v.b türünde olayları gündemimize taşıyabilir. Gerilemenin iyi tarafı ise, geçmişle bağlantılı iş veya projelerin tekrar gündeme gelmesi ya da eski arkadaşlarla yapılacak planlar veya tesadüfen karşılaşılan eski tanıdıklar olabilir. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Ancak, Merkür gerileme zamanları tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için Merkür’ün doğru harekete geçeceği ana kadar beklemek daha doğru olacaktır. Yani yeni başlangıçlarımızı 12 Ekim tarihine ertelememiz daha doğru olur. Hepinize doğru iletişimde günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

EYLÜL AYI BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!