Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

İstanbul’da hayvansever mekanlar

İstanbul'da evcil hayvanlarınızla rahatlıkla gidebileceğiniz hayvansever mekanların listesi burada!

Haberin Devamı

İstanbul'da evcil hayvanlarımızı sokakta bile rahat dolaştıramazken onlarla beraber gidebileceğimiz mekanlar ne yazık ki sınırlı sayıda.

Biz de dünya tatlısı kızımız Oreo ile beraber gezmekten daha çok keyif aldığımız için artık onunla girebileceğimiz mekanları daha tercih eder olduk. Aslında sevdiğimiz birçok kafenin sahipleri zaten bizimle aynı kafada olduğu için çok fazla sıkıntı yaşamadık ama Oreo sayesinde yeni birçok hayvansever mekanla ve tatlı çalışanlarıyla tanışma fırsatımız oldu / oluyor.

Daha bizim de tanışmadığımız hayvansever birçok mekan var tabii ki ama bu yazıda Oreo ile ziyaret ettiğimiz favori mekanlarımızdan bahsedeceğim.

FEDERAL GALATA

Evcil hayvan dostu mekanların başında gelir Federal. Hele o dünya tatlısı ve sevgi dolu çalışan arkadaşlar yok mu gerçekten sizi kendi evinizdeki gibi rahat hissettirir. Oreo zaten artık Federal’in baş misafiri oldu desek yeridir. Oreo uslu olduğu için orada tasmasız, serbest dolaşabildiği için yüzü en çok orada gülüyor. Eee kahveler güzel, muhabbet şahane, Oreo mutlu, biz mutlu daha ne olsun :)

Haberin Devamı

LUCKY AND FRIENDS NİŞANTAŞI

Dünya tatlısı Duygu ve köpeği Lucky’nin dostlarının kafesi burası! Aynı zamanda petshop olan bu mekanda kahveler favorimiz Federal’den! Bir yandan kahvenizi yudumlarken bir yandan da evcil dostunuz için şahane tasarım ürünler bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda evcil hayvanların sahipleri için de onlarla kombin yapılabilecek özel ürünler var. Biz Duygu ile bir şeyler atıştırırken, kahvemizi yudumlarken hem ondan sağlıklı ürünler konusunda güzel bilgiler alıyoruz hem de Oreo, Lucky ve diğer dostları kardeş kardeş rahatça takılabiliyorlar.

AHESTE PERA

Özellikle hafta sonları kahvaltı zamanı Oreo ile çok rahat gidebildiğimiz şahane mekan Aheste Pera ve şahane ekibi… Aheste’ye Oreo yokken de severek çok sık giderdik sonrasında Oreo hayatımıza girince bir öğrendik ki tüm ekip hayvan severmiş. Özellikle “Oreo” favori dostları haberiniz olsun, onun yerini kimse alamaz :) Hem Oreo hem de bizlerle muhteşem ilgilenen mekanda her şey bizim için on üzerinden on, kesinlikle tavsiye ederim.

Haberin Devamı

DRIP COFFEEIST

Pera’daki Drip Coffee de Oreo ile çok rahat ettiğimiz mekanlardan. Burada kahve ve Oreo keyfini sonuna kadar yaşayabiliyoruz. Hayvansever bir kafe olması da bizi oraya her geçen gün daha da bağlıyor.

MAGRITTE

Çukurcuma’da yer alan Magritte; hem insan hem de hayvan seven sevgi dolu ekibe, şahane yemeklere ve muhteşem dekorasyona sahip bir mekan. Çok sık gittiğimiz Magritte’de de Oreo serbest gezebiliyor. Her anlamda gönlümüzde taht kuran bu mekana en kısa zamanda gitmenizi öneririm.

JOURNEY

Cihangir’de yer alan Journey’nin hayvansever bir mekan olması, sağlıklı yemekleri ve hayran olunacak dekorasyonu gitmek için yeterli diye düşünüyorum. İster kahvaltı ister akşam yemeğinde gitmek için harika bir mekan.

Haberin Devamı

MANGERIE BEBEK

Bebek’te muhteşem manzara ve lezzetlere ev sahipliği yapan Mangerie’nin, hayvan dostu bir mekan olduğunu bilmiyordum açıkçası. Geçen gün Oreo ile çok güzel ağırlandık. Severek gittiğim mekan artık benim için daha da anlamlı oldu. Bu arada pancake yemeden dönmeyin benden söylemesi :)

WUUFBOX

Arnavutköy’de bulunan Wuufbox da hem petshop hem kafe aynı zamanda! Oreo burada rahat rahat bir içeri bir dışarı çıkarken biz de hem ürünleri inceledik hem Petra kahvelerinden yudumladık hem de sağlıklı kurabiyelerinden yedik.

BACKYARD

Etiler Bebeköy’de yer alan Backyard’da, özellikle güzel havada Oreo’nun rahatça dolaşabileceği bahçesinde oturmak çok keyifli. Boğaza nazır konumu ve dekorasyonuyla şahane atmosfer yaratan Backyard, Oreo ve bizim için ideal mekanlardan.

Haberin Devamı

WHISPER

Arnavutköy’de yer alan Whisper’a Oreo ile ne zaman gitsek muhteşem ağırlanıp gülen bir yüzle evimize dönüyoruz. Dışarıdaki rahat ortamı ve dekorasyonuyla keyfinize keyif katarak rahatça vakit geçirebilirsiniz.

Tüm bu mekanların dışında Oreo ile ziyaret ettiğimiz yerler daha var ama şimdilik başlıca olanları sıraladım. Herhangi bir sorunuz olursa her zaman yardımcı olmaya hazırım :)