×
GÜNDEM
DÜNYA
BİGPARA
ANASAYFA
BORSA
DÖVİZ
ALTIN
VİOP&VARANT
ANALİZ
KOBİ
KRİPTO PARALAR
SPOR ARENA
ANASAYFA
FUTBOL
BASKETBOL
VOLEYBOL
E-SPOR
CANLI SKOR
KELEBEK
ANASAYFA
EKRANDA
HAYAT
SEYAHAT
STİL
MUCİZE LEZZETLER
SAĞLIK
YAŞAM
ANASAYFA
CUMARTESİ
PAZAR
LEZZETLİ HAYAT
ÇOCUKLA HAYAT
SEYAHAT
YAZARLAR
RESMİ İLANLAR
ASTROLOJİ
TÜMÜ
EKONOMİ
TV REHBERİ
MAHMURE
HÜRRİYET AİLE
VİDEO
ASTROLOJİ
BULMACA
EN İYİ ON
DİZİ İZLE
CUMA
LEZİZZ
TEKNOLOJİ
FOTO GALERİ
RAMAZAN
KİTAP SANAT
HAVA DURUMU
AVRUPA
EĞİTİM
HÜRRİYET İK
SON DAKİKA
YEREL HABERLER
BİZE ULAŞIN
VERİ POLİTİKASI
KÜNYE
Günlük Egazete
© Copyright 2024 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
Kullanım Koşulları
,
Gizlilik Politikası
,
İletişim
için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
GÜNDEM
DÜNYA
BİGPARA
SPOR ARENA
KELEBEK
YAŞAM
YAZARLAR
RESMİ İLANLAR
SON DAKİKA
GİRİŞ
Aile
Hamilelik
Bebek
Çocuk
Ergenlik
Ebeveyn
Yaşam
Yazarlar
HABERLER
Yazarlar
M. Turgay Köse
Sağlıklı ve lezzetli süt çorbası tarifi!
M. Turgay Köse
Yazarın Tüm Yazıları
İletişim
Sağlıklı ve lezzetli süt çorbası tarifi!
#Diyet Yemek Tarifleri
#Tarif
#Yemek
Temmuz 21, 2015 14:00
Paylaş
Linkedin
Flipboard
Linki Kopyala
Yazı Tipi
Diyetisyen Turgay Köse, bu pratik çorbanın hazırlanışını anlattı.
Haberin Devamı
Malzemeler
1000 ml light süt
100 gr körek mantarı
1 yemek kaşığı tam buğday unu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı himalaya tuzu
200 ml su
Hazırlanışı
Tencerede 1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın.
Ardından unu ekleyerek kavurun.
Un kokusu geçtikten sonra yavaşça sütü ve suyu ilave edin, 8 - 10 dakika kaynatın.
Mantarları yıkayın ve küçük doğrayın.
Bir tavada 1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın ve mantarları ekleyin.
2 - 3 dakika kavurun ve tencereye boşaltın.
Karabiber ve tuzu ekleyerek 5 dakika kaynatın ve servis edin.
#Diyet Yemek Tarifleri
#Tarif
#Yemek
Paylaş
Linkedin
Flipboard
Linki Kopyala
Yazı Tipi
Yazarın Tüm Yazıları
DİĞER YAZARLARIMIZ
Saflığı kötülemek kötülüğe övgüdür
ÖMÜR KURT
TÜM YAZARLARIMIZ