Ayfer Sağlam
Ayfer Sağlam
Ayfer Sağlam

PowerBIKE ile Daha Rahat Kilo Verin!

Artık herkesin spor yapmaya zamanı var...

Haberin Devamı

Vibrasyon Teknolojisi ile üretilen İç Mekan Bisikleti powerBIKE Türkiye’de! Power Plate’in bu yeni ürünü vücut şekillendirme ve sıkılaştırmada oldukça etkili.

PowerBIKE’ın en önemli özelliği ise pedallarının vibrasyon teknolojisi ile entegre edilmesidir. Pedallar tarafından üretilen 18-39 Hertz arasındaki özel vibrasyon 30 dakikalık spinning çalışmasının 10 dakikaya inmesini sağlar.

PowerBIKE 2 sene süren bilimsel çalışmalar sonucunda ortaya çıkmış bir sistemdir. Bu süre içersinde gerek tasarımı gerek performans değerlendirmeleri hassaslıkla takip edilmiş; Avrupanın önde gelen bisiklet takımlarının profesyonel bisikletçileri tarafından kullanılmış ve elde edilen bilimsel veriler Üniversiteler tarafından tetkik edilerek onaylanmıştır.

Haberin Devamı

45 Dakikalık Spining 10 Dakikaya İniyor

Vücut şekillendirme, sıkılaşma, kilo verme ve performans arttırma konularında son derece etkili olan powerBIKE ile yapılan 10 dakikalık çalışma sonunda kalori harcandığı ve yağ yakımı hızlandırıldığı için, baldır, kalça, basen bölgelerinde son derece hızlı iyileşmeler görülmektedir.

Spor Uzmanı Ayfer Sağlam, ‘’Zamanı olmayanlar için artık Power Plate’in tasarladığı powerBIKE var. Vibrasyon teknolojisi sayesinde 45dakikalık spinnig 10 dakikaya iniyor’’ diyor.

www.powerplate-tr.com