Paylaş
Kaynamış suya çaylar atılarak yaklaşık 5 dakika demlenir. Kabuk tarçın ve buz ilave edilerek, yaz aylarında soğuk çay keyfi yapılır.
Not: Isırgan otu sütünüzün artmasına yardımcı olurken, mayıs papatyası ile bebeğinizi sakin sakin emzirmenin tadını çıkarın.
Ilık sütte 5 dakika rezene demlenir. Kabuk tarçınla tatlandırılır.
Not: Rezeneyi sütte demleyerek keskin tadını hafifletin, çayınızın besin değerini arttırın.
[fotogaleri=253]
Kaynamış suda anason 5-10 dakika demlenir. Anason çayı, soğuk limonatanın içine ilave edilerek yaz aylarında afiyetle tüketilir.
Not: Anason sütünüzü arttırırken, aynı zamanda sizde ve bebeğinizde var olan gaz şikayetlerini de azaltır.
• 1 litre kaynamış su
• 3 poşet rezene çayı
• 150 gram elma (dilimlenmiş)
• Yarım limon (dilimlenmiş)
Kaynamış suda rezene 5 dakika demlenir. İçine elma ve limon dilimleri ilave edilip bir gece buzdolabında bekletilir.
Paylaş