Paylaş
Malzemeler
Hazırlanışı
Şeker ve yumurta iyice çırpılır; zeytinyağı ardından un, tarçın, vanilya, kabartma tozu, elma rendesi katılıp çırpmaya devam edilir. Karışım muffin kalıplarına yerleştirilir ve 200 dereceye ayarlanmış fırında atılır. Kabarmaya başlayınca 150 dereceye çekilir ve ortalama 45 dk daha pişirilir.
Not: 18. aydan sonra bebeğiniz bu kekten yiyebilir.
Malzemeler
Hazırlanışı
Şeker ve yumurta iyice çırpılır; ıspanak ve light süt blenderize edilip eklenir. Zeytinyağı ardından un, kabartma tozu katılıp çırpmaya devam edilir. Karışım muffin kalıplarına yerleştirilir ve 200 dereceye ayarlanmış fırında atılır. Kabarmaya başlayınca 150 dereceye çekilir ve ortalama 45 dk pişirilir.
Not: 18. aydan sonra bebeğiniz bu kekten yiyebilir.
Malzemeler
Hazırlanışı
Şeker ve yumurta iyice çırpılır. Süt, portakal suyu ve zeytinyağı ardından un, vanilya, kabartma tozu, dövülmüş ceviz katılıp çırpmaya devam edilir. Karışım muffin kalıplarına yerleştirilir ve 200 dereceye ayarlanmış fırında atılır. Kabarmaya başlayınca 150 dereceye çekilir ve ortalama 45 dk pişirilir.
Not: 18. aydan sonra bebeğiniz bu kekten yiyebilir.
Paylaş