Yaz aylarında cildinizin kurtarıcısı Aloe Vera

Güncelleme Tarihi:

Yaz aylarında cildinizin kurtarıcısı Aloe Vera
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 12:05

Cildinize 12 bitki özünden gelen sağlık.

Haberin Devamı

Aloe Vera üreticisi LR Health&Beauty, yaz aylarında yanınızdan ayırmayacağınız bir acil yardım uzmanını çantalarınıza taşıyor. LR Aloe Vera Acil Yardım Spreyi, güneşin cilt üzerindeki etkilerine son verirken herhangi bir dış etkenden dolayı tahriş olan cildi hızla iyileştiriyor.

Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticisi LR Health&Beauty, yaz aylarında cildin kurtarıcısı olacak LR Aloe Vera Acil Yardım Spreyi’ni sunuyor. Güneşin ardından cilde hoş bir serinlik ve nem katan sprey, hassaslaşan cildin üzerini koruyucu bir tabaka gibi kaplayarak cildin kendisini toparlamasına destek oluyor.

LR Aloe Vera Acil Yardım Spreyi cildi yatıştıran ve hızlı iyileşmeyi sağlayan içeriği sayesinde, cildi tahriş eden dış etkenlerin yanı sıra yaz aylarının kabusu olan sivrisinek ısırıklarına da meydan okuyor.

LR’ın sunduğu sprey yüzde 83 oranında Aloe Vera’nın yanı sıra kandil çiçeği, civan perçemi, papatya ve adaçayı gibi değerli bitki özlerini birleştiriyor ve yaz aylarında cilde doğanın gücünden gelen vazgeçilmez konforu sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!