XL.xs ile Cilt Bakımı

Güncelleme Tarihi:

XL.xs ile Cilt Bakımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2011 10:30

Güzellik her an, her boy yanınızda.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar ilk kez tarz sahibi bir cilt bakımı serisi ile karşı karşıyayız. Kişisel ihtiyaçlara göre yapılmış ve tüm durumlara uygun XL.xs Her An Her Boy ile yanınızdan ayıramayacağınız bir ürün serisi olacağa benziyor.

Temizleme ve bakım ürün serisi kozmetiğe adeta bir deha dokunuşudur ve iki özel boyu ile tamamen yeni standartlar oluşturmaktadır. Ürün yelpazesi içerisinde her durum için doğru boylarda XSmall veya XLarge ürünler bulunmaktadır. Bunları ister seyahatte veya iş gezisinde yanınıza alabilir isterseniz de evde kullanım için büyük boyu tercih edebilirsiniz.

[fotogaleri=267]

İpeksi Temizleme Sütü ve Hassas Göz Makyajı Temizleyicisindeni ince pamuk çubuklara ve hatta Top Secret Deodorant Mendillerine kadar pratik XL.xs sistemi her durum için mükemmel boyu size sunar.

Haberin Devamı

Biraz daha fazla istediğinizde XLarge’ı tercih edin! XLarge yedek saklamak istemeyen ancak Douglas kalitesini banyosunda eksik etmek istemeyenler için idealdir. Yüzün Yumuşak Temizleme Köpüğü, Canlandırıcı Losyon ve Hassas Göz Makyajı Temizleyicisi ile temizlenmesi söz konusu olduğunda XLarge boyu gerçekten fark yaratır.

Duş Jeli ve Kadife Vücut Losyonu gibi temel ürünler ile vücut bakımı yapıldığında boy gerçekten önemlidir, özellikle de aileler için ve ürünü kullanan birçok bireyin olduğu evler için. XLarge sadece mali açıdan önemli değildir. XLarge, ne istediğini bilenler ve daha büyük boy isteyenler için ideal çözümdür. ‘’King Boy’’ Douglas’ı bilen ve sevenler içindir!

Eğer her zaman hareket halindeyseniz ve yanınızda taşıyabileceğiniz küçük bir şeyler istiyorsanız XSmall’u tercih ediniz. XSmall sıklıkla seyahat edenleri ve yanlarında en sevdiği ürünleri taşımak isteyenleri her zaman ve her durumda memnun eder. İşteyken, sevgilinizin banyosundayken, bir hafta sonu tatilindeyken veya seyahat sırasında ihtiyacınız olan her şey XSmall’da vardır.

XSmall’daki güzellik favorileri içerisinde Canlandırıcı Losyon, Kadife Vücut Losyonu, Temizleme Mendilleri veya Yumuşak Pamuk Pedleri bulunur ve bunların taşınması kolaydır. Bir el çantasında, spor çantasında veya bir seyahat çantasında kolaylıkla taşınabilir ve her zaman kullanıma hazırdır. XSmall, ürünleri denemek ve seyahat sırasında taşımak için ideal mini boydur.

Haberin Devamı

Ya siz? Siz daha çok XSmall musunuz yoksa XLarge mısınız? Hangisinin sizin için doğru olduğuna siz karar verin!

www.douglas.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!