Güncelleme Tarihi:
Tukaş, patlıcanın eşsiz lezzetini yepyeni bir ürünle taçlandırıyor. Türkiye’de ilk kez Tukaş’ın ürettiği “Közlenmiş Patlıcanlı Sos”, yepyeni bir lezzet olarak raflarda yer almaya başladı.
Patlıcan, Türk mutfağına özgü birçok yemekte başroldedir. Dolmadan kebaba, Alinazik’ten İmambayıldı’ya, karnıyarıktan közlenmiş patlıcan ve zeytinyağlı mezelere kadar birçok yemek, patlıcanın eşsiz tamamlayıcı lezzetiyle geleneksel Türk mutfağında yer almıştır. Tukaş, çok sevilen közlenmiş patlıcandan ketçap ve mayonez gibi akıcı bir formda yepyeni bir sos çeşidi olan “Tukaş Közlenmiş Patlıcanlı Sos”u üretti ve üretim tekniğinin patenti için başvuru yaptı.
Lezzet dünyasına Tukaş’ın bir hediyesi
Et, tavuk, makarna, pizza ve salataların yanında birçok hazır sos kullanılıyor. Bu sosların en bilinenleri ketçap, mayonez ve hardal gibi karışımlardır. Tukaş Közlenmiş Patlıcanlı Sos, Tukaş’ın ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’in işbirliği ile geliştirildi. Türkiye’de ilk kez Tukaş’ın ürettiği ‘Közlenmiş Patlıcanlı Sos’ ile tüketicilere her an ellerinin altında ve açılır açılmaz tüketime hazır lezzetli bir sos sunuluyor. Tukaş Közlenmiş Patlıcanlı Sos, tüketiciler için lezzet sihirbazı olacak ve tıpkı ketçap ve mayonez gibi tüketicilerin vazgeçemeyeceği bir sos olarak sofralarda yerini alacak.