Temizliğe %100 çözüm!

Güncelleme Tarihi:

Temizliğe %100 çözüm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2012 10:15

Rowenta, Compact Force Cyclonic, temizlikte kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

İlk ultra kompakt toz torbasız elektrikli süpürgesi Rowenta Compact Force Cyclonic, hafif ve kolay taşınabilir yapısıyla size kolaylık sağlıyor. Diğer süpürgelerin yarısı kadar olmasına rağmen mükemmel temizlik sunuyor.

Ağırlığı sadece 4,4 kilogram; Rowenta Compact Force Cyclonic,  Silence Force Extreme Cyclonic’in yarısı kadar büyüklüğe sahip olmasına rağmen aynı temizleme performansına ulaşıyor. Rowenta Compact Force Cyclonic , Silence Force Extreme Cyclonic ile karşılaştırıldığında ½ boyutta ama %100 performansta olması ile dikkat çekiyor. Ağırlığı sadece 4,4 kilogram olan Rowenta Compact ForceCyclonic, gerek sert zeminler, gerekse halılar üzerinde iyi bir performans sunuyor.

Multi-Cyclone Teknolojisi’nden toz kaçmaz; multi-Cyclone Teknoloji, yüksek toz ayrıştırmasıyla sürekli ve mükemmel temizlik performansı sunuyor. İlk aşamada tozların yüzde 85’ini havadan ayrıştıran Multi-Cyclone Teknolojisi, 4 konik seperatör ve aynı anda aktifleşen 4 güçlü cyclonic etkisiyle tozların yüzde 99’unun havada ayrışmasını sağlıyor. Geriye kalan yüzde 1 oranındaki mikroskobik tozların da çoğu 3 özel filtrelemeden birine takılıyor.

Haberin Devamı

Aksesuarlarıyla her sorunu çözüyor; yüzde 99,95 oranında toz filtreleme üstünlüğüne sahip EPA12 ve HEPA13 filtreleri bulunan Rowenta Compact ForceCyclonic, iki aşamalı siklonik teknoloji ile toz torbası kullanmaya son veriyor. Rowenta Compact Force Cyclonic ile beraber, kullanım rahatlığını artıran ve taşımayı geliştiren Rowenta’nın üst düzey ErgoComfort aksesuar zinciri de veriliyor. 900W’lık enerji tasarruflu motora sahip olan Rowenta Compact ForceCyclonic, sert zeminler veya halılar için ayarlanabilir süpürge başlığı ve sehpa gibi yüzeylerin hızlıca temizlenebilmesi için entegre Easy-Brush fırça ile tüm ihtiyaçlara en iyi çözümü sunuyor.

www.rowenta.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!