Tehlikeli erkek kılavuzu

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli erkek kılavuzu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2013 09:00

Genç kızlar dikkat! Bu kılavuza göz atmadan erkeklere gönlünüzü kaptırmayın.

Haberin Devamı

Tanıştıkları erkekleri daha tam tanımadan ilişkiye adım atan kızları uyarmak adına “tehlikeli erkek” kılavuzu hazırlayan Hürriyet Kampüs, genç kızlara sorunlara davetiye çıkarmadan önce seçici olmayı öğretiyor.

İyisi mi, ilişki henüz tam olarak başlamamışken karşımızdaki erkeğin ‘tehlikeliler’ sınıfına dahil olup olmadığını gelin hep beraber öğrenelim.


Evli erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Evli bir erkekle beraber olmak tamamen mantık dışı ama ne yazık ki birçok kadın, bu tuzağa düşüyor. Cinsel ilişkiniz çok güzel olabilir ama bu adam hiçbir zaman o ihtiyaç duyduğunuz “hayatınızın erkeği” olamaz.

Yılbaşını ya da Sevgililer Günü’nü bir düşünsenize. Her zaman ayda birkaç gün buluşmayla ve gizli görüşmelerle yetinmek zorunda kalacaksınız. Karısını bırakacağını mı söylüyor? Bu masalı daha önce de duymuştuk.

Haberin Devamı

Çok eşli erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Bu erkek, bir kadını dünyanın en güzel kadını olduğuna inandırabilir, ama kısa bir süre sonra kalp kırmaya başlar. Onun için nitelik değil nicelik önemlidir. Gerçekten de mükemmel bir insan olabilirsiniz ama o sizi daha sıradan bir kadınla aldatabilir.

Eğer sürekli aynı yalanları tekrarlıyorsa, yatakta başka bir kadının adını sayıklıyorsa, gömleğinde ruj izi varsa ya da kadın parfümü kokuyorsa sizin için tehlike sinyalleri çalıyor demektir.


Bağımlı erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Bağımlılığın ne olduğu o kadar da önemli değil. Alkol, uyuşturucu, kumar vb. bir bağımlılığı olan bir erkekle beraber olmak hiç de hoş değildir. Bu tür bir alışkanlığı olan bir erkekle olmak tehlikeli bile olabilir.

Kurtarıcı melek olmaya özenebilirsiniz ama başkalarını değiştirebileceğinizi düşünmek çoğu zaman sizi bir sonuca ulaştırmayacaktır. Bağımlı bir erkekle ilişkiye girdiğiniz zaman ilişkiyi bitirmeniz de çok zor olabilir. O yüzden en iyisi ilişkiye hiç başlamamak.

Haberin Devamı

Ana kuzusu erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Bir erkeğin annesini sevmesi tabii ki normaldir. Ama bir çift olarak gitmeyi hayal ettiğiniz tatile annesini de davet etmesi ya da annesini sık sık evine yatıya çağırması konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Ana kuzusu erkek, sizden sürekli annesinin pişirdiği yemekleri pişirmenizi ya da tıpkı annesi gibi giyinmenizi isteyebilir. Oğlunun bu zaafını çok iyi bilen annenin, ilişkiye sık sık müdahale etme ihtimali de yüksektir.


Bağlanmaktan korkan erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Günümüzde pek çok erkek bağlanmaktan korkuyor. Böyle bir erkek bütün hayatı boyunca çocuk olarak kalmayı ister. Video oyunlarını, arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı ve kızlarla flört etmeyi sever.

Haberin Devamı

Ciddi bir ilişkiye girerek evlenmek istemez. Özgürlüğünü ve önceliklerini kaybedeceğinden korkar. Hayatını müzmin bir bekar olarak sürdürmek düşüncesi onu hiç de rahatsız etmez. Böyle bir erkek sizin kalbinizi kıracaktır.


Her şeyi kontrol eden erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

İşte size kabus gibi bir erkek! Sizin her zaman dakik olmanızı, güzel gözükmenizi ve mutlu bir kadın gibi davranmanızı ister. Kendine güvenen bir kadın imajına sahip olmanızı ister, ama isteklerinizi dile getirmenizi hoş karşılamaz.

Evet, yanılmadınız karşınızda başarılı bir işadamı var. Onunla davetlere katılmanızı ve kendisini en iyi şekilde temsil etmenizi ister. Uzun lafın kısası, yanında oyuncak bir bebeğe ihtiyaç duyar.

Haberin Devamı

Yakışıklı ama beyinsiz erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Dış görünüş bir süre idare edebilir ama bir süre sonra yanınızdaki insanla bir şeyler de paylaşmak istersiniz. Yakışıklı olması yetmez, beraber olacağınız erkek zeki ve kişilik sahibi de olmalı.


Mükemmeliyetçi erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Dış görünüşüne aşırı özen gösteren bir erkek, beraber olduğu kadının da mükemmel gözükmesini ister. Saçlarınız, kilonuz ve giysileriniz onun zevkine göre olmalıdır. Tam bir işkence!


Cimri erkek

Tehlikeli erkek kılavuzu

Bir erkeğin cimri olduğunu kestirmek gitgide zorlaşıyor, zira günümüzde kadınlar da lokantada hesap ödüyor. Yine de erkek, siz hesabı ödediğinizde hiç karşı çıkmıyorsa ve hatta daha ilerleyen günlerde işi sizden borç istemeye kadar götürüyorsa, kaçıp kurtulmakta yarar var. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!