Tazeliğin sırrı: Arçelik Fullfresh teknolojisi

Güncelleme Tarihi:

Tazeliğin sırrı: Arçelik Fullfresh teknolojisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 20:00

Taze ve sağlıklı yiyecekler için...

Haberin Devamı

Türkiye’nin en çok tercih edilen, çevreyle dost markası Arçelik, ‘Fullfresh’ teknolojisiyle yiyecekleri ilk günkü gibi taptaze tutan No-Frost buzdolaplarını tüketicilerin beğenisine sundu. Fulfresh, hem özellikleriyle hem de tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Teknoloji, inovasyon ve fonksiyonelliği temsil eden Çelik, tasarım, estetik, stil ve zarafet sembolü Çeliknaz ile aşklarını ilk günkü gibi taptaze tutmanın sırrını teknoromantik bir şekilde tüketicilerle paylaşıyor. Çevre dostu Arçelik’in Fullfresh teknolojisiyle üretilen No-frost buzdolapları doğanın tazeliğini buzdolabınıza taşıyor. Mavi ışığıyla vitaminleri korurken, havalandırma filtresi ile de bakteri oluşumunu engelleyen yeni buzdolabı, iyonizer teknolojisiyle de mikroorganizmaları yok ediyor ve kötü kokuları engelliyor. Bu üç teknolojik özelliği bir araya getiren buzdolabı hem sebze ve meyvelerin dalından yeni koparılmış gibi taze kalmasını sağlıyor, hem de tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Haberin Devamı

İyonizer Teknolojisi negatif iyonlar sayesinde, buzdolabında pozitif iyon yüklü mikroorganizmaları yok eder ve kötü koku oluşumunu engeller. Bakteri, küf, mantar, kötü kokular gibi bütün pozitif yüklü partikülleri konvansiyonel yöntemlerden farklı olarak, ortam havasının durağanlığını etkilemeyecek şekilde onların hareket kabiliyetini azaltarak deaktive eder. Negatif iyonların, havada asılı durumda bulunan ve artı yüklü partikül, mikroorganizma ve kokuya neden olan gaz moleküllerini çekerek nötralize etmesi ve çöktürmesi şeklinde mikroorganizmalar etkisiz hale gelir. Bu teknoloji sayesinde domateslerin ömrü 4, salatalık ve maydanozun ömrü 2 gün uzar.

Havalandırma Filtresi ile filtre üzerinde bulunan özel bir kaplama sayesinde kötü kokulara neden olan bakterilerin gelişimleri engellenir. Bu sayede buzdolabı içerisinde oluşabilecek kötü kokuları azaltır.

Mavi Işık Teknolojisi sayesinde buzdolabında sebzeler tıpkı doğadaymış gibi ışık almaya devam eder. Bu teknoloji gıdalardaki C vitamini miktarını arttırarak doğal tazeliklerini korur. Mavi ışık uygulaması için yapılan çalışmalar sonucu, beş günlük depolama deneyi sonunda mavi ışığın C vitamini miktarında domates için % 30, kırmızı biber için ise % 10’luk bir iyileştirme sağladığı görülmüştür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!