Tahriş olmuş saçlarınızı Astera ile rahatlatın

Güncelleme Tarihi:

Tahriş olmuş saçlarınızı Astera ile rahatlatın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2014 11:25

Saçlara yoğun bitkisel bakım.

Haberin Devamı

Saç derisinde yaşanan tahriş, kabuklanma, güneş sonrası kuruma ve pul pul dökülmeye karşı yeni yardımcılarınız! Rene Furterer, Astera Yatıştırıcı Yağ ve Şampuan ile kadınların en büyük saç derisi problemlerinden birine bitkisel çözüm getiriyor.

Astera soğuk temel yağlar ile yatıştırıcı sıvı

Nane, okaliptus ve yıldız çiçeği soğuk temel yağları ile serinletici ve yatıştırıcı özellikleri bulunan Astera Ferahlatıcı Sıvı, hassas ve tahriş olmuş saç derisini rahatlatma ve yatıştırma sağlıyor. Ayrıca içeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde serinletici ve ağrı dindiricidir. Kalıcı sonuçlarla saç derisini derinlemesine temizlemeye ve yatıştırmaya yardımcı olur. Hidrolipidik filmleri yeniden yapılandırır. Hücrelerin yenilenmesini ve yaraların iyileşmesini sağlamayı destekler.

Kullanım şekli: Haftada bir-iki kez masaj yaparak kuru saç derisine uygulanır, 5-10 dakika beklenir, Astera şampuan ile devam edilir.

Astera soğuk temel yağlar ile yatıştırıcı şampuan

İçerisindeki Asteracea ekstresi, nane ve okaliptus temel yağları ile hassas ve tahriş olmuş saç derisini yatıştırmaya ve derinlemesine temizlemeye yardımcı olur.

Kullanım şekli: Saç derisinin tamamına uygulanır. İkinci kullanımda 2-5 dakika bekletilir, köpürtülür ve durulanır. Sık kullanıma uygundur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!