T.ease Wear Project yılbaşı için eğlence saçıyor!

Güncelleme Tarihi:

T.ease Wear Project yılbaşı için eğlence saçıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 12:17

Bu esprili illüstrasyonlarla yılbaşı gecesi neşenize neşe katın!

Haberin Devamı

T.ease Wear Project herhangi bir kıyafet markası olmanın ötesinde bir giyim projesi olmayı hedefliyor. Giyinilen kıyafetlere ve dolayısı ile de hayata espri, neşe ve keyif katma amacı ile yaratılan marka çeşitli sloganlar ve renkli illüstrasyonlar ile başarıya ulaşıyor.

SADE PARÇALAR ÇEŞİTLİ İLLÜSTRASYON VE SLOGANLAR İLE DİKKAT ÇEKİCİ BİR HAL ALIYORLAR…  

T.ease Wear Project yılbaşı için eğlence saçıyor

Yaşamın kendisinden etkilenen ve bundan ilham alan T.ease Wear Project bir giyim projesi. İnsanların ihtiyaçlarını anlıyor ve bunlara esprili bir dille cevap veriyor. Her şey ile rahatlıkla kombin edilebilecek sade parçaları, üzerlerinde oldukça düşünülmüş, emek harcanmış illüstrasyon ve sloganlar ile süsleyerek hem giyenin hem de görenin yüzünü güldüren T.ease Wear Project markası oldukça da yaratıcı. Yüksek kumaş kalitesi ile rahatlığı da ön planda tutan marka yaz kış demeden vazgeçilmez olmaya aday. Markada şu an tişört, atlet, uzun kollu ve kapüşonlu üstler mevcut. 

Haberin Devamı

BU ESPRİLİ İLLÜSTRASYONLARLA YILBAŞINDA NEŞENİZE NEŞE KATIN

Yılbaşı için iki farklı tasarımda kapüşonlu üst hazırlayan T.ease Wear Project eğlenceden vazgeçmiyor. Noel baba, kardan adam, geyiğin kol kola girerek “selfie” çektiği ve ökse otunun yer aldığı acil durum kutusu illüstrasyonları oldukça esprili.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!