Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
Hazırlanışı:
Isırganlar elinizi yakacağı için mutlaka elinize eldiven takarak işe başlayın.
Isırganları çok iyi bir şekilde birkaç kez sudan geçirerek yıkayın.
Tencereye az miktarda su koyarak biraz haşlayın ve haşlama suyunu bir kenarda tutun.
Haşlanmış ısırganları rondoda sarımsaklarla birlikte çevirin.
Tencerede tereyağını eritip unu kavurun.
Süzdüğünüz suyu kavrulmuş una ekleyerek karıştırın.
Sütü de yavaş yavaş suya ekleyin.
Son olarak kıyılmış ısırganları tencereye atın ve kaynamaya bırakın.
Kaynadıktan içine bir miktar tuz atın.
ÖNEMLİ NOT: Ek gıdaya geçen bebeklerinizi yeni gıdalarla tanıştırmadan mutlaka doktorunuza danışın.