Sukuşi (Squishy) nasıl yapılır? Evde kolay sukuşi yapımı

Güncelleme Tarihi:

Sukuşi (Squishy) nasıl yapılır Evde kolay sukuşi yapımı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2021 13:38

Son zamanların gözdesi olan sukuşi (squishy), çocukların yanında ebeveynler için de evde kaliteli vakit geçirmek için güzel bir aktivite olarak karşımıza çıkıyor. Farklı şekillerde yapabileceğiniz sukuşi’leri aynı zamanda stres topu olarak da kullanabilirsiniz. Peki çok merak edilen sukuşi nasıl yapılır? İşte, kolay sukuşi yapımı ve malzemeleri…

Haberin Devamı

Evde çocuğunuz varsa, şu anda sukuşi çılgınlığından haberdar olmaya başlamışsınız demektir. Bugün evde kolay sukuşi yapımını göstereceğiz. Çocuklar eve çeşitli ev yapımı sukuşi’leri stres topları haline getiriyorlar, biz de denemeye karar verdik! Her iki sukuşi’yi de oynaması çok zevkli. Siz de sukuşi nasıl yapılır merak ediyorsanız, evde sukuşi yapımına başlıyoruz.

Sukuşi (Squishy) Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

  • Balon
  • Su
  • Makyaj Süngerleri

Sukuşi (Squishy) nasıl yapılır Evde kolay sukuşi yapımı

Evde Kolay Sukuşi Yapımı

1. Balonları elyaf dolgusu veya makyaj süngerleri ile doldurun. Balonu 2 parmağınızla açık tutup diğer elinizle kolayca doldurabilirsiniz.

2. Balonun dolduğunu hissettiğinizde yavaşça su ekleyin. Ancak su miktarı oldukça önemli. Bu nedenle azar azar su ekleyin ve balonun patlamaması için aşırı doldurmaktan kaçının. Balondaki suyun yarısından biraz daha az olması yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

3. Balona az miktarda hava üfleyin. Ezmemeye özen gösterin. Aksi halde balon patlayabilir.

4. Sonrasında balonu bağlayın. Ve yumuşacık sukuşi’leriniz artık hazır!

5. İstediğiniz ebatlarda balon ve balona girebilecek büyüklükte makyaj süngeri kullanabilirsiniz. Dilerseniz su doldurmadan önce balonlara keçeli kalemle şekiller ve emoji'ler çizebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!