Sonbaharın tadını lezzet kaşifleri seçti!

Güncelleme Tarihi:

Sonbaharın tadını lezzet kaşifleri seçti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 14:55

Odun ateşinde pişirilen Meşhur Rize Kavurmalı Pide’nin tadına bayılacaksınız.

Haberin Devamı

1957'de kurulan ve İstanbul'un ilk pidecisi ünvanına sahip Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesini yöresel lezzetlerle birleştirerek pide severleri tarifsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Fatih Karadeniz Pidecisi, lezzet kaşiflerinin müdavimi olduğu kavurmalı pidesi ile damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Ekim ayının lezzeti olarak sunulan özel Rize Kavurmalı Pide ile kendinizi Karadeniz'de bir lezzet şöleninde bulacaksınız.

Odun ateşinde pişirilen Meşhur Rize Kavurmalı Pide’nin yapımında az yağlı dana eti kullanılıyor. Lezzet tutkunlarının listesinde üst sıralarda yer almak konusunda iddialı olan kavurmalı pide, kapalı ve açık olarak iki ayrı şekilde, yuvarlak biçimde ve yumurta eşliğinde servis ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!