Güncelleme Tarihi:
Peki, 14 Şubat tarihine tam olarak nasıl hazırlanmanız gerektiğini biliyor musunuz? Sevgiliniz yoksa da dert etmeyin, kendinizi çok sevin ve tüm bu önerileri kendiniz için yapın.
Öncelikle cildinizde eksik olanı yerine koymak, var olanı daha çarpıcı ve etkileyici hale getirmek, cilt kalitesini artırmak için botoks, dolgu, anti-aging bakımı, PRP, mezoterapi, somon DNA’sı, kök hücre uygulaması gibi medikal işlemlerden size en uygun olanı yaptırın.
3 GÜN ÖNCESİ: Bir gün önce yapılan işlemler etkisini göstermeye başladı. Ama cildinizin kalitesini de arttırmak gerekli. Öncelikle cildin var olan hasarını gideren, güçlendiren ve canlılığının devamını sağlayan antioksidan bakımı güçlü bir savunma bariyeri oluşturur.
2 GÜN ÖNCESİ: Bugün el ve ayak bakımlarınızı yaptırın. Kuru manikür ve pedikür uygulamasını denemelisiniz. Özel ürünler eşliğinde tırnak etleri yumuşatılıyor ve kendiliğinden çıkması sağlanıyor. Kullanılan ürünlerle el ve ayaklar ihtiyacı olan neme de kavuşmuş oluyor. Günün önemine uygun kırmızı tonları ya da ‘nail-art’ uygulamasıyla minik kalp desenleri güzel bir tercih olabilir.
BÜYÜK GÜN: ‘Makyaj ve saçlar nasıl olmalı?’ sorusunun yanıtı seçtiğiniz kıyafette gizli aslında? İddialı bir gece kıyafetinde, siyah rengin hakim olduğu buğulu gözler ve soft bir cilt makyajı bu gece sizi sade ama aynı zamanda gösterişli yapacaktır. Bu makyajda benim önerim dudakların şeftali tonlarında olması. Saçlarınız uzun ise sade bir topuz, dikkatleri gözlere çekecek, kısa ise yine sade ve doğal dalgalar uygun bir tercih olacaktır.
07.00-08.00 ARASI: 500 ml sıcak suyun içine 1 çubuk tarçın atıp yarım yeşil limon sıkın
09.00-09.30 ARASI: 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği + 1 kivi ya da yarım avokado + 5 çiğ badem + 150 gr. yoğurt
10.30- 11.30 ARASI: 750 ml ılık suyun içine 1 çubuk tarçın ekleyin ve yarım limon dilimleyin + 2 hurma
12.00-13.30 ARASI: 250 ml ılık su ve mercimekli salata ya da haşlanmış sebze (el kadar karnıbahar, 1 brokoli, 2 çorba kaşığı ıspanak, 1 parça kereviz/sapı da olabilir.) + yarım limon ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
14.30-15.30 ARASI: 750 ml ılık su içine 15 gr. karbonat (yarım çay kaşığı) + 1 adet yeşil elma
17.00-17.30 ARASI: 750 ml ılık suyun içine 15 gr karbonat (yarım çay kaşığı) + 2 kuru kayısı ve 5 çiğ badem
18.30-19.30 ARASI: 5 çorba kaşığı çiğ nohutu haşlayıp yeşil salataya ilave edin. Üzerine 1 tatlı kaşığı zeyinyağı gezdirip yarım yeşil limonu kabuksuz doğrayın.
21.00-21.30 ARASI: 500 ml sıcak su (1 çubuk tarçın, 1 çay kaşığı rezene ya da ada çayı ilave edin) + 1 greyfurt.
İHA
[fotogaleri=1257]