Şehrin en hit saçları için önce bakım...

Güncelleme Tarihi:

Şehrin en hit saçları için önce bakım...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 15:35

TONI&GUY, güneşin yıpratıcı etkisine maruz kalan saçlarınıza bakım yapıyor.

Haberin Devamı

Saçların muhteşem tarifini sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri, yeni sezonun şifrelerini keşfetmeden önce yaz mevsiminde deniz, kum ve güneşin yıpratıcı etkisine maruz kalan saçlarınızı şehrin temposuna hazırlayabilmeniz için, sizlere karşı koyamayacağınız bir deneyim sunuyor.

Mevsimler değişirken bakım ihtiyaçları da değişir. Yaz bitiminde ciltleriniz kadar saçlarınızda neme ve bakıma ihtiyaç duyar. Deniz tuzu, kum ve güneş birleşerek saçlarınızı kurutur ve yıpratır. Hızlı iş temposuna ve hareketli şehir hayatına dönüş yaptığınız bugünlerde sağlıkla parlayan, havalı saçlarınızla tüm gözleri üzerinize çekmek TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile artık çok kolay... Sonbaharın gelişiyle dolaplarınızda yerini alan trençkotunuz bakımlı ve modern saçlarınızla bir araya gelecek ve tarzınız daha da çarpıcı görünecek...

Moda kulislerinin vazgeçilmez markası TONI&GUY’ın Bakım Serisi ile saçlarınızı cesur görünüme hazırlayın, şehrin ritmine saçlarınızdaki hareket ve ışıltı ile ayak uydurun.

Reconstruction Mask - Yeniden Yapılandırıcı Maske

Nemlendirici formülü dipten uca saç tellerini onarır. Daha yumuşak ve parlak saçlar için yoğun onarım ve yenileme sağlar.

Kullanım: Temiz, ıslak saça kökten uca doğru eşit olarak uygulayın. 3-5 dakika bekleyin ve iyice durulayın.

Shampoo for Damaged Hair - Yıpranmış Saçlar için Şampuan

Yıpranmış saçlar için özel olarak geliştirilmiş şampuan, cansız ve yıpranmış saçları onarır ve canlandırır.

Kullanım: Islak saça uygulayın. Köpürene kadar nazikçe saç derinize masaj yapın ve sonra iyice durulayın. Gerektiğinde tekrar uygulayın. 

Conditioner for Damaged Hair - Yıpranmış saçlar için saç kremi

Yıpranmış saçlar için özel olarak geliştirilmiş saç kremi, bakıma ihtiyaç duyan saçları besler ve canlandırır.

Kullanım: Şampuandan sonra, ıslak saça hafifçe masaj yaparak uygulayın ve tarayın, birkaç dakika bekletin ve iyice durulayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!