Sağlığını Düşünenler için!

Güncelleme Tarihi:

Sağlığını Düşünenler için
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 10:30

Mlife ile hormonsuz, GDO'suz ürünler...

Haberin Devamı

Doğan Organik Ürünler, sağlıklı ve organik ürünler teması ile oluşturduğu Mlife markası altında organik süt ve beyaz peynirini tüketici ile buluşturdu.

2005 yılında Avrupa Birliği'nden akredite bir kontrol ve sertifikasyon kuruluşundan organiklik sertifikası alan Doğan Organik Ürünler, 2006 yılında Kelkit'te sözleşmeli çiftçilik projesini başlatmış; bölge çiftçisine Avrupa Birliği normları doğrultusunda organik süt ve besi hayvancılığı eğitimleri vererek, onların da organik üretime katılmalarını sağlamıştır. Haziran 2006’dan beri iç pazarda organik içme sütü tedarikçiliği yapan Doğan Organik Ürünler, bundan böyle Mlife markası ile organik süt ve beyaz peynirini doğrudan tüketiciye ulaştıracak.

Doğan Organik Ürünler tarafından üretilen süt, pestisit kalıntısı taşımayan, üretiminin hiçbir aşamasında GDO içermeyen, besin değerleri konvansiyonel sütlere göre daha yüksek, toplam bakteri sayısı kanunla belirlenen sınırların hayli altında, hayvan refahını ve koruyucu hekimliği dikkate alan, antibiyotik ve hormon içermeyen sağlıklı ve güvenilir bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

www.doganorganik.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!