Prima Küçük Şampiyonlar Oyun Alanı

Güncelleme Tarihi:

Prima Küçük Şampiyonlar Oyun Alanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 13:21

Ebru Şallı Tan, anneler ile bir araya gelecek...

Haberin Devamı

Ebru Şallı Tan, 26 Mayıs saat 14.00’da Capacity Migros önünde kurulacak “Prima küçük şampiyonlar oyun alanı”nda anneler ile bir araya gelecek. 

Prima, P&G’nin Londra 2012 Olimpiyat oyunları sponsorluğu kapsamında bebeklerin “oyun ruhu”nu desteklemek ve hareketin bebeğin sağlıklı gelişimindeki önemini Türkiye’deki annelerle paylaşıyor. Ebru Şallı Tan, Capacity AVM içindeki Migros mağazası önünde kurulacak “Prima Küçük Şampiyonlar Oyun Alanı”nda 26 Mayıs Cumartesi Günü 14.00–16.00 saatleri arasında annelerle bir araya gelecek. Tan, anneler ile sohbet edecek, annelere uygun basit pilates hareketleri paylaşacak ve bebekleri ile birlikte alanda yer alan özel modüllerde bebeklerin günlük hayatta gösterdikleri azmi ve çabayı annelerle birlikte deneyimleyecek.

Haberin Devamı

Prima Oyun Alanları toplam 5 ilde, AVM içinde yer alan farklı 12 Migros Mağazası’nda kuruluyor. Bugüne kadar 28 Nisan’da Cevahir Migros ve 5 Mayıs’ta Torium Migros’ta düzenlenen etkinliklere katılan Ebru Şallı Tan, 26 Mayıs’ta Capacity Migros ve 16 Haziran’da Antalya 5M Migros’ta kurulacak alanları ziyaret edip bu eğlenceli deneyimi yaşayacak annelerle bir araya gelecek.

Alanlarda bebekler, sandalye itme, koltuğa tutunarak ayağa kalkma gibi gün içinde sürekli yaptıkları aktivitelere katılırken, anneleri de sallanan bir zeminde denge sağlamak, dev bir sandalyeye tırmanmak gibi kendi boylarına göre yaratılmış zorluklarla dünyayı bebeklerinin gözlerinden görecek.

www.prima.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!